Δούκισσα Νομικού: «Δεν με φλερτάρουν πια»

Δούκισσα Νομικού: «Δεν με φλερτάρουν πια»

«Νιώθω ευλογημένη με όσα έχω κάνει στην τηλεόραση» δηλώνει η παρουσιάστρια

νομικου
Στον καναπέ του «MEGA Καλημέρα» κάθισε η Δούκισσα Νομικού το πρωί της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου και «άνοιξε» την καρδιά της στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συλλογή κοσμημάτων της, που ξεκίνησε με προτροπή του συζύγου της και έκανε ειδική μνεία στην αγάπη της για τα παιδιά.

Η 35χρονη καλλονή είναι Πρέσβειρα στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και μίλησε για τα μαθήματα που παίρνει από τα παιδιά.

«Αγαπώ και έχω αδυναμία στα παιδιά. Θέλω να προσφέρω όσα πιο πολλά γίνεται. Με μεγάλη μου χαρά έγινα Πρέσβειρα του "Μαζί για το Παιδί". Κάνουν σπουδαίο έργο και βοηθούν πολλές οικογένειες που το έχουν ανάγκη» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Στις δράσεις πηγαίνω με αγωνία για το τι θα συναντήσω. Συγκινούμαι και παίρνω δύναμη. Αυτά τα παιδιά είναι ήρωες και με κάνουν πιο δυνατή και πιο αισιόδοξη. Το με πόσα λίγα πράγματα γίνονται ευτυχισμένα, δεν περιγράφεται».

«Αυτό που έχει αξία είναι να έχουμε αγάπη» υποστήριξε η λαμπερή παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΜΕGA:




Εν συνεχεία, για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, υπογράμμισε: «Ο Δημήτρης είναι πολύ υποστηρικτικός, ό,τι και να βάλω στο μυαλό μου, μου λέει πήγαινε. Με τον σύζυγό μου, μετά τα παιδιά αλλά και την καραντίνα, έχουμε έρθει πιο κοντά. Τον ερωτεύομαι συνεχώς. Δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί. Αν πάει κάτι να δημιουργηθεί, το λύνουμε εκείνη την στιγμή. Πάντως, δεν ζηλεύουμε ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον. Αλλά θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον».

Κλείσιμο
Ακόμη, η Δούκισσα Νομικού εξήγησε πώς αισθάνεται που παρουσιάζει τα «MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project», τα οποία θα μεταδοθούν απόψε (16/12) στις 22:50, στο MEGA. «To χάρηκα πάρα πολύ. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, είμαι στο θεσμό από την πρώτη χρονιά. Φέτος έκανα πασαρέλα αλλά και την παρουσίαση. Είναι ένας θεσμός που αγαπώ, γιατί ενώνει καλλιτέχνες και σχεδιαστές. Μετά από δύο χρόνια είχαμε και κοινό. Έγινε μία μεγάλη παραγωγή. Είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα».

Ερωτηθείσα αν αγχώθηκε, απάντησε: «Δεν αγχώθηκα, γιατί είναι κάτι που το έχω κάνει. Είχα να αλλάξω οκτώ ρούχα και ίσως εκεί να αγχώθηκα λίγο. Το ευχαριστήθηκα. Μου είχε λείψει να κάνουμε ένα ωραίο σόου».



Παράλληλα, για την επαγγελματική της πορεία στον τηλεοπτικό χώρο, εξομολογήθηκε: «Νιώθω ευλογημένη με όσα έχω κάνει στην τηλεόραση και ευχαριστώ αυτούς που μου έδωσαν τις ευκαιρίες».

Όσον αφορά ποιο είναι το πιο αστείο φλερτ που έχει δεχτεί, αποκρίθηκε με χιούμορ: «Δεν με φλερτάρουν πια. Μόνο του άντρα μου θυμάμαι, που μου είχε στείλει στο γραφείο ένα άρωμα».

«Χάσαμε δύο χρόνια, αλλά είμαι αισιόδοξη για το μέλλον. Πιστεύω ότι το 2022 θα είναι μία καλύτερη χρονιά» σημείωσε, τέλος, για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας Covid-19.

Ειδήσεις σήμερα:

Πειρατές απήγαγαν συνολικά έξι μέλη του πληρώματος ελληνόκτητου πλοίου στον Κόλπο της Γουινέας

Ακίνητα: Μεταβιβάσεις με τις παλαιές αντικειμενικές έως και τις 31 Ιανουαρίου του 2022, χρονική «ανάσα» ενός μήνα

Νίκος Μουτσινάς: Δεν θα κάνω παιδί για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης