Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση και οι δυσκολίες της μητρότητας

Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση και οι δυσκολίες της μητρότητας

Το μήνυμα που έστειλε σε όλες τις μαμάδες που βιώνουν προβλήματα

eleonora_meleti_copy_1
H Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή ένα μήνυμα που έλαβε από μία διαδικτυακή της φίλη, έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις μανούλες, οι οποίες βιώνουν την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα με δυσκολία. Πιο συγκεκριμένα, η κοπέλα ευχαρίστησε την Ελεονώρα Μελέτη για το βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό με τίτλο, «Γυναίκα ψάχνει…», λέγοντάς της πως την βοήθησε αρκετά να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες ημέρες μετά τη γέννα της.

Η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε το μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ πόσταρε παράλληλα και μία δική της από τη γέννα της, την οποία συνόδευσε γράφοντας:

Meleti
«Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε 18 Απριλίου του 2018. Δεύτερη μέρα με την Αλεξάνδρα στο σπίτι. Βλέπεις το βραχιολάκι της; Βλέπεις όμως κ το βλέμμα μου; Δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά έχει μέσα σε όλα, πέρα από αϋπνία, κούραση, τον πόνο της καισαρικής, και μια δόση τρόμου. Ένα άβολο συναίσθημα απέναντι στο άγνωστο. Έβγαλα σελφι, για να βρεθώ απέναντι στον εαυτό μου».

«Αλλά δεν χαμογελάω κ τόσο. Είμαι ευτυχισμένη αλλά φοβάμαι. Τότε δεν το καταλάβαινα. Τώρα το συνειδητοποιώ. Τώρα που έχουν περάσει 3,5 χρόνια μαθαίνοντας καθημερινά το ρόλο της μητέρας, που βρίσκω τα πατήματα μου με τον νέο μου εαυτό, κ ισορροπώ σε όλα όσα θέλω να είμαι. Υπάρχουν θαυμαστές γυναίκες που ήταν σαν να γεννήθηκαν μητέρες. Κ υπάρχουμε κ εμείς οι άλλες επίσης θαυμαστές γυναίκες που γινόμαστε κάθε μέρα ολοένα κ περισσότερο μητέρες. Δεν είναι για όλες εύκολο. Δεν είναι πάντα εύκολο. Κάνω αυτό το ποστ για χάρη της φίλης που έστειλε το μήνυμα που ακολουθεί αν σύρετε τη φωτογραφία. Κ για όλες εκείνες που διαβάζοντας αυτές τις γραμμές θα νιώσουν τυχερές που για εκείνες δεν ήταν δύσκολο αλλά και για όλες εκείνες που όταν θα τις διαβάσουν δεν θα νιώσουν πλέον μόνες», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.


Ειδήσεις σήμερα:

«Καμπανάκι» Βρετανών ειδικών για τη μετάλλαξη Omicron, «πλήρως εμβολιασμένοι πάνω από τους μισούς που νόσησαν»

«Βλέπω το μωρό μόνο με κάμερα, μετάνιωσα που δεν εμβολιάστηκα» λέει η 26χρονη που διασωληνώθηκε στον όγδοο μήνα

Στους τρεις μήνες από τη δεύτερη δόση η αναμνηστική, ανακοίνωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης