Χάρης Ρώμας για τους «Ράδιο Αρβύλα»: Καλή τύχη σε όλο αυτό που περνάνε

Χάρης Ρώμας για τους «Ράδιο Αρβύλα»: Καλή τύχη σε όλο αυτό που περνάνε

«Να πω υπέρ τους ότι πολλές φορές για τον φίλο μας, τον άνθρωπο που συνεργαζόμαστε, την σκοτεινή του πλευρά δεν θέλουμε να την αξιολογήσουμε, να την μεγεθύνουμε και να την δούμε πραγματικά», λέει ο ηθοποιός

Romas
Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους «Ράδιο Αρβύλα» και την υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

«Οι Ράδιο Αρβύλα δυστυχώς τώρα περνάνε όλον αυτόν τον κλυδωνισμό. Τους εύχομαι, γιατί πρέπει να δίνουμε και ένα μήνυμα, καλή τύχη σε όλο αυτό που περνάνε. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη».

«Δυστυχώς πρέπει να κατακεραυνώνονται οι άνθρωποι που έχουν αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Δεν του φαινόταν κιόλας του συγκεκριμένου! Να πούμε και για τους υπόλοιπους ότι πολλές φορές δεν θέλουμε να αξιολογήσουμε τις πράξεις… Επειδή ακούω ότι εκκρεμούσε μια δίκη με την κοπέλα αυτή την δύστυχη και δύσμοιρη, που με αυτό τον τρόπο διασύρθηκε από αυτό τον άνθρωπο».

«Να πω υπέρ τους ότι πολλές φορές για τον φίλο μας, τον άνθρωπο που συνεργαζόμαστε, την σκοτεινή του πλευρά δεν θέλουμε να την αξιολογήσουμε, να την μεγεθύνουμε και να την δούμε πραγματικά. Έτσι, πράγματι, μπορεί να μην είχαν καταλάβει περί τίνος πρόκειται», συμπλήρωσε ο δημιουργός των επιτυχιών στο STAR.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cggmnb1o7ecx-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Νίκολας Κέιτζ παίζει τον... «Νίκολας Κέιτζ» στο «Αβάσταχτο βάρος του τεράστιου ταλέντου»

Χιόνια και στα βόρεια τμήματα της Αττικής από το βράδυ του Σαββάτου

Δικαίωμα των Ευρωπαίων να λέμε «καλά Χριστούγεννα» λέει η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης