Πώς αντέδρασαν τα επώνυμα πρόσωπα σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και το «revenge porn»

Πώς αντέδρασαν τα επώνυμα πρόσωπα σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και το «revenge porn»

Η αποκάλυψη για την εμπλοκή του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε υπόθεση σεξουαλικού εκβιασμού έχει προκαλέσει ταραχή στον καλλιτεχνικό χώρο - Πώς αντέδρασαν οι επώνυμοι - Τι γράφουν τα tweets

σταθηςπαναγιωτοπουλος
Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση σεξουαλικού εκβιασμού, στην οποία εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, επώνυμοι και μη έχουν καταθέσει χιλιάδες απόψεις στα social media.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της ίδιας.


Κλείσιμο
Εφόσον λοιπόν, η είδηση έγινε γνωστή και η παρέα των Ράδιο Αρβύλα τον «έδιωξε» από την εκπομπή, πληθώρα δημοσιεύσεων έχουν γραφτεί σε Instagram και Twitter όχι μόνο για την απαράδεκτη πράξη του, αλλά και την στάση των συναδέλφων του, οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν γνώριζαν τίποτα.

Πρώτη η Μαίρη Συνατσάκη έκανε ένα σχετικό σχόλιο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πως ανυπομονεί για τη «νέα εποχή» που έρχεται, μετά από τις αποκαλύψεις του τελευταίου χρόνου.

«Αλλάζει παιδιά. Αυτός ο κόσμος αλλάζει. Συγκλονίζομαι και ανυπομονώ για τη καινούργια εποχή», έγραψε σε story της.

συνατσακη

Με τη σειρά της η Καίτη Γαρμπή πήρε θέση δημόσια μέσω του Twitter, επισημαίνοντας ότι το βασικό πρόβλημα δεν είναι αν γνώριζε ή όχι η υπόλοιπη παρέα των Ράδιο Αρβύλα σχετικά με την συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αλλά η κοπέλα.

«Οκ το καταλάβαμε. Ο Κανάκης "δεν ήξερε" επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος. Παρακάτω: Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση, για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας, για το φόβο της, το άγχος της, τη ντροπή της, το θυμό της, την ανασφάλειά της και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;», έγραψε η τραγουδίστρια.



Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τοποθετήθηκε κι εκείνος σχετικά με το φαινόμενο του revenge porn, το οποίο δυστυχώς γίνεται όλο και πιο συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια. Θύμα του ήταν και η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη. Έτσι, ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξέφρασε την άποψή του σχετικά με το θέμα.

«Εγώ έχω τοποθετηθεί επί του θέματος επειδή έχει συμβεί στην κοπέλα μου. Εύχομαι αυτή τη φορά να θορυβηθεί περισσότερο ο κόσμος και να το ακούσουν πιο ψηλά. Επιτέλους να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Είναι άνανδρο. Όταν βλέπω τέτοιους ανθρώπους να κάνουν τέτοιες κινήσεις, με προσβάλλει εμένα σαν άντρα. Δε θέλω να το συνεχίσω, γιατί είμαι λίγο συγχυσμένος σε αυτό το κομμάτι. Εύχομαι η κοπέλα να δικαιωθεί. Όσοι τυχόν έχουν κάνει τέτοιο πράγμα εύχομαι πραγματικά να το πληρώσουν, γιατί κάποια στιγμή και αυτοί θα γίνουν γονείς», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cget1nyez1s9-st)

Ο Νίκος Συρίγος τοποθετήθηκε κι εκείνος, με ένα «λακωνικό" story στο Instagram. «Στάθη Παναγιωτόπουλε, μία ζωή κρύος ήσουν... », έγραψε.

συριγος

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποφάσισε να εκφράσει κι εκείνη τη γνώμη της μέσω του Instagram και έγραψε: «Καμία ανοχή σε κανέναν καρ**** που διαλύει ανθρώπους που δεν αντιλήφθηκαν το σάπιο του. Μην τρέφετε την περιέργειά σας κλικάρωντας βίντεο που καταστρέφουν ζωές ψυχολογίες, πλάσματα. Άντρες με μπέσα. Και όχι σιχαμένα υποκείμενα που δημοσιοποιούν υλικό από προσωπικές στιγμές γνωρίζοντας ότι σε μία πατριαρχική κοινωνία θα βρεθεί ο μαλάκας που θα πει: "Τα ΄θελε"».

ζαριφη

Και η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο συμβάν μέσα από την εκπομπή της και τόνισε πως είναι ό,τι πιο εξευτελιστικό μπορεί να κάνει κάποιος στον συνάνθρωπό του. «Ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ πως έχει κανείς το δικαίωμα να σου κάνει κάτι τέτοιο είτε τον εμπιστεύεσαι είτε όχι, είτε είσαι σε σχέση είτε δεν είναι σχέση, μπορεί να είναι κάτι πολύ περαστικό. Και εμείς σε αυτή την εποχή ζούμε. Κανείς δεν δικαιούται να σου κάνει τέτοιο πράγμα. Είναι ότι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο. Να είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό, γιατί ωραία όσα λέμε. Εμένα με ενδιαφέρει ως μητέρα που μεγαλώνω παιδιά και αυτή τη στιγμή έχω παιδιά σε διάφορες ηλικίες. Το θέμα μου είναι να μάθουμε όλοι και εμείς οι γονείς και να επικοινωνήσουμε στα παιδιά να βλέπουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Να φτάσουμε στο σήμερα και να περάσουμε κάποια μηνύματα. Να μάθουμε και εμείς καλυτέρα από τι μπορεί κανείς σήμερα από τι μπορεί να κινδυνεύσει και πώς να προστατευθεί. Πρέπει αν γνωρίζει κάποιος κάτι να το λέει, ό,τι και αν ξέρει ο άλλος. Δεν ξέρω τι να πώ. Τα νεότερα παιδιά σκέφτομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgf04bhhgwrt-st)

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και η ίδια στην υπόθεση και δήλωσε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Με πιάνει μια αηδία τώρα που τον βλέπω. Ποιος άντρας κάνει κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα για να την εκδικηθεί; Το χειρότερο είναι ότι διάβασα κάποια σχόλια, τα οποία έλεγαν "που μπορούμε να βρούμε το βίντεο" και είναι οι τύποι που έψαχναν στο διαδίκτυο και σε μηχανές αναζήτησης για να βρουν το υλικό. Δηλαδή πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι κάποιοι; Καταλαβαίνω και τον Κανάκη, αλλά και τον Χρήστο Κιούση ο οποίος έκανε και μια ανάρτηση. Πόση ντροπή μπορεί να ένιωσε, όταν γύρισε στο σπίτι και η κόρη του θα τον ρώτησε: “Μπαμπά εσύ ήξερες ότι ο Στάθης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα;”».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgewvwihcbnd-st)

Αν και τα τελευταία χρόνια, οι σχέσεις του με την παρέα των Ράδιο Αρβύλα δεν ήταν και οι καλύτερες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε κι εκείνος στο συμβάν και μάλιστα, τόνισε ότι κατά τη γνώμη του, οι συνάδελφοι του Στάθη Παναγιωτόπουλου δε γνώριζαν τίποτα σχετικό.

«Έχει γίνει χαμός από χθες με την ιστορία του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Δεν έχω λόγια για την πράξη του. Αν με ρωτήσεις σε ποια κατηγορία αίσχιστου είδους ενέργειας το βάζω, το βάζω εκεί. Δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο σκοπός της ιστορίας. Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον Αντώνη Κανάκη, έχω πολλά χρόνια να μιλήσω με τα παιδιά. Δεν έχω επαφές. Ο κόσμος ξέρει ποια είναι η κατάσταση με τα παιδιά. Είναι μια κόντρα που τη γνωρίζουν δημοσίως. Στην προκειμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι γνώριζαν. Δεν έχω καλή άποψη για πολλά πράγματα και έχω μαλώσει δημοσίως με συγκεκριμένα άτομα από την παρέα. Αλλά αν με ρωτήσεις την άποψή μου, δεν πιστεύω πως αν γνώριζαν κάτι, δε θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο. Θα ήθελα πραγματικά να ρωτήσω πώς ένας άνθρωπος σηκώνει ένα βίντεο ενός άλλουο ανθρώπου. Πόσο άνανδρο, πόσο… Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στο ραδιόφωνο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgewk4r8268h-st)

Η Φαίη Σκορδά φάνηκε εξοργισμένη στον αέρα του Πρωινού, όχι μόνο για την πράξη του δημοσιογράφου, αλλά και τον τρόπο, που απολογήθηκε στη συνέχεια, χαρακτηρίζοντας ό,τι έκανε, ένα απλό «ατόπημα».

«Όταν χαρακτηρίζεις κάτι τέτοιο "ατόπημα", είναι σαν να μην καταλαβαίνεις τι είναι αυτό. Αυτό είναι μια ωμή, σκληρή βία. Είναι σαν μην καταλαβαίνει, είναι σαν να πρόσβαλε κάποιον, έκανε ένα ατόπημα, ζήτησε συγγνώμη και αποφάσισε εκείνος να φύγει από την εκπομπή. Είναι όλος ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα. Δεν είναι προσβολή η βία. Είναι ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει τι έκανε και μιλάει για ατοπήματα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Φαίη Σκορδά κατά Στάθη Παναγιωτόπουλου: "Αυτό είναι μια ωμή, σκληρή βία"


Ο Δημήτρης Οικονόμου έκανε ένα tweet με σαφείς αιχμές για τον επικεφαλής της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα. «Πάνω από δυο χρόνια στα δικαστήρια η υπόθεση αλλά έπεσαν απ τα σύννεφα τα παιδιά», έγραψε.




Ειδήσεις σήμερα:

Μετάλλαξη Όμικρον: Τα κρούσματα, η διασπορά και οι φόβοι των ειδικών

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Τρικυμία» στο «Ράδιο Αρβύλα» εξαιτίας του revenge porn

Χριστούγεννα με ασφάλεια στις εκκλησίες και εμβολιασμός των ιερέων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης