ΗΧριστίνα Κοντοβά βιώνει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της υιοθεσίας και η μικρή Adaβρίσκεται στη χώρα μας. Η σχεδιάστρια τον τελευταίο καιρό μοίραζε το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Ουγκάντας μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της υιοθεσίας.
Η κυρία Κοντοβά δημοσίευσε και δυο κοινές τους φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Ιnstagram στις οποίες την βλέπουμε με την κόρη της μέσα στο παιδικό δωμάτιο που ετοίμασε για εκείνη.
Στο δωμάτιο επικρατεί το λευκό χρώμα με μερικές πινελιές γήινων αποχρώσεων ενώ στον τοίχο υπάρχει κρεμασμένη μια σημαία με τον παγκόσμιο χάρτη.
Οι φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο
Νωρίτερα η ευτυχισμένη μαμά είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά τη μικρή Ada και από το παράθυρο του σπιτιού της φαίνεται η Ακρόπολη.
«Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά απο την πρώτη μέρα…», έγραψε στο μήνυμά της η Χριστίνα Κοντοβά.
Το COSMOTE TELEKOM ART/TECH - The Roadshow επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και μετατρέπει και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη, κινητή γιορτή ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τον θερινό κινηματογράφο με τις σύγχρονες τεχνολογικές εμπειρίες, σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.