Casa de Papel... the end: Ο Berlin αποχαιρετά με Πειραιά και Ολυμπιακό... «Γι' αυτούς που δεν τα παρατούν»

Casa de Papel... the end: Ο Berlin αποχαιρετά με Πειραιά και Ολυμπιακό... «Γι' αυτούς που δεν τα παρατούν»

Η σειρά «φαινόμενο» του Netflix  αφιέρωσε την επιτυχία της σε πόλεις απ' όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους και στον Πειραιά καθώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν γράψει ιστορία με το κορεό στον αγώνα με την Μίλαν τον Δεκέμβριο του 2018

casappl000
Η σειρά «φαινόμενο» του Netflix, το ισπανικό Casa de Papel, ολοκλήρωσε τον κύκλο του με το δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν με μια «Τέλεια Ληστεία». Σαν και αυτή που είχε κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μίλαν (3-1) το Δεκέμβρίο του 2018 στο Καραϊσκάκη εξασφαλίζοντας τότε την πρόκρισή στους «32» του Europa League.

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό κορεό της Θύρας 7 με τα μέλη της «κόκκινης» συμμορίας να... ορθώνουν ανάστημα μέσα από την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών. Ένα κορεό που έδειχνε το τρόπαιο του Europa League με τους «ληστές» από τη γνωστή σειρά με τη μάσκα του Νταλί να προσπαθούν να το... αγγίξουν.

Η δημοφιλής σειρά και  ο Berlin δεν ξέχασε τη μαγική στιγμή στο φαληρικό στάδιο. Στο κλείσιμό του το Casa de Papel αφιέρωσε την επιτυχία του σε πόλεις απ’ όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους τον Πειραιά, την Ρεν, το Σαν Χουάν, το Παρίσι, την Βαλένθια, το Νέο Δελχί, την Κλουζ, την Λίμα, το Μπουένος Άιρες, τη Βουδαπέστη, το Μεξικό.

"Αυτή η συμμορία είμαστε όλοι. Σας ευχαριστούμε που ήρθατε μαζί μας" αναφέρει, με την εικόνα των οπαδών του Ολυμπιακού να βρίσκεται στο μονόλεπτο video.

El himno de La Casa de Papel | Netflix


Οι εικόνες του κορεό τότε είχαν μεταδοθεί παντού και έφτασαν μέχρι τους υπευθύνους της σειράς, με τον επίσημο λογαριασμό του «La Casa de Papel» στο Twitter να σχολιάζει το περιστατικό, αναδημοσίευοντας το βίντεο του Ολυμπιακού με την ανάρτηση και λεζάντα «Με καλό πλάνο, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα», γραμμένη στην ισπανική γλώσσα κι από κάτω τη λέξη «ο καθηγητής».


Η σειρά του Netflix είχε συμπεριλάβει το κορεό των ερυθρόλευκων και σε ντοκιμαντέρ της όταν ανέβηκε ο τέταρτος κύκλος στο οποίο εξηγούσε και τον λόγο που ο κόσμος αγάπησε το La Casa De Papel.


La Casa de Papel: El Fenómeno | Ya Disponible | Netflix
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης