Το Bachelor πήγε ΛΕΠΑ και ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από τη βίλα

Το Bachelor πήγε ΛΕΠΑ και ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από τη βίλα

«Σεβαστείτε το έχω κι εγώ τα δικά μου όρια», είπε εκνευρισμένος ο πολυπόθητος εργένης στα κορίτσια που έχουν απομείνει και τον διεκδικούν

pappas
Εκπλήξεις και πολλά απρόοπτα είχε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Bachelor. Ο Αλέξης Παππάς πήρε τα κορίτσια και όλοι πήγαν στο music stage που εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής και τα έσπασαν με τον χορό τους. Η Αθηνά NY ξετρελάθηκε που είδε ξανά από κοντά τον καλλιτέχνη, που τόσο αγαπά και στην συνέχεια άρχισαν οι χοροί με τα κορίτσια να «ξεδίνουν» για λίγο και να αφήνουν πίσω μίση κι αντιπάθειες. Βέβαια ο Λευτέρης Πανταζής δεν παρέλειψε να δώσει και τις συμβουλές του για τον έρωτα.

Κατά την διάρκεια, δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα καθώς η Ιζαμπέλα ήταν φανερά εκνευρισμένη που η Γιώτα καθόταν τόσο κοντά στον Αλέξη ενώ απασφάλισε και για την Αθηνά NY.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cga0h6olv3fl-st)

Εκνευρίστηκε ο Παππάς και έφυγε από τη βίλα
Μετά το τέλος της μουσικής βραδιάς έγινε χαμός στο Bachelor καθώς το ευχάριστο κλίμα που δημιούργησε ο Λευτέρης Πανταζής γρήγορα ανατράπηκε όταν οι κοπέλες καυγάδισαν για ακόμα μία φορά για τον Αλέξη Παππά.

Τα νεύρα ήταν τόσο τεταμένα, που ο Αλέξης είπε ότι θα φύγει για να λύσουν τα θέματά τους κι οι κοπέλες έτρεξαν πίσω του για να τον σταματήσουν: «Σεβαστείτε το έχω κι εγώ τα δικά μου όρια. Αφού περάσαμε μια όμορφη βραδιά, δεν θα ήθελα να συνεχίσουμε την βραδιά και να συμμετέχω σε μια αντιπαράθεση που μπορεί να είχατε και δεν μπορώ και να καταλάβω και τίποτα. Θέλω να αποσυρθώ για λίγο, συνεχίστε το φαγητό σας, είμαι μια χαρά».

Κλείσιμο
Η Γιώτα στο τέλος ανέφερε ότι με τα δίκια του έφυγε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cga14igqb5wp-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Κίνημα Αλλαγής: Με άκαπνους, πάρτι και προσωπολατρεία, αλλά χωρίς ντιμπέιτ η άγρια μάχη Ανδρουλάκη – Παπανδρέου

Προσπάθεια των Ρεπουμπλικάνων να «μπλοκάρουν» την εντολή του Μπάιντεν για υποχρεωτικό εμβολιασμό

Η Τσεχία θα στείλει στρατιωτική δύναμη στα σύνορα της Πολωνίας με τη Λευκορωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης