Έφυγε από τη ζωή ο Ανέστης Βλάχος

Έφυγε από τη ζωή ο Ανέστης Βλάχος

Τις τελευταίες ημέρες, ο ηθοποιός νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό - Δείτε την ανάρτηση του γιου του στο Facebook

VLAHOS2
Έφυγε από την ζωή ο Ανέστης Βλάχος σε ηλικία 87 ετών. 

Ο ηθοποιός τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Είχε εισαχθεί λόγω ουρολοίμωξης, η οποία τελικά, του προκάλεσε έντονο πυρετό.

Η κατάσταση της υγείας του συνεχώς επιδεινωνόταν, ενώ τα τελευταία 24ωρα δεν μπορούσε καν να σιτιστεί, με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό του σύστημα να εξασθενήσει σημαντικά. 

Η οικογένειά του πριν λίγες ημέρες είχε μοιραστεί με το κοινό του ηθοποιού μία ανάρτηση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.  Όπως περιέγραφαν, ο Ανέστης Βλάχος είχε καρδιακή ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα να μην αιματώνονται σωστά και τα υπόλοιπα όργανα του σώματός του και τελικά, ο οργανισμός του να εξασθενήσει εντελώς. 





Τελικά, έχασε την μάχη και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο γιος του Ηρακλής με ανάρτησή του στο Facebook. 

Συγκεκριμένα, έγραψε: «
Να την προσέχεις την μαμά σε παρακαλώ εκεί που πας Πατέρα, βρες και την Σοφία μας και να με περιμένετε, σας αγαπώ όλους τόσο πολύ... ❤️ Αντίο μπαμπά... Καλό ταξίδι».




Ο ηθοποιός έχει αφήσει μεγάλη ιστορία στον χώρο του κινηματογράφου, ως ο «κακός» των ταινιών.  Σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Κινηματογράφου-Θεάτρου Σταυράκου στο ίδιο τμήμα με άλλους διακεκριμένους ηθοποιούς, όπως ο Κώστας Καζάκος. Ανάμεσα στις επιτυχίες του, ήταν η πρώτη ταινία, στην οποία συμμετείχε το 1956  «Το κορίτσι με τα μαύρα» και έπειτα «Ο Φόβος» του Κώστα Μανουσάκη. Έκτοτε, αναλάμβανε κυρίως δεύτερους ρόλους.

Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μαρία Γαρίτση και μαζί απέκτησαν μία κόρη, την Μαρία. Από τον προηγούμενο γάμο του με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Ηρακλή. 

Η τελευταία του συνέντευξη





Δείτε βίντεο: Έφυγε από την ζωή ο Ανέστης Βλάχος
Έφυγε από την ζωή ο Ανέστης Βλάχος

To συλλυπητήριο μήνυμα της Λίνας Μενδώνη 

Από τις πλέον εμβληματικές μορφές του ελληνικού κινηματογράφου, ο Ανέστης Βλάχος έγινε διάσημος και δημοφιλής για τους επιθετικούς, «κακούς» χαρακτήρες που ερμήνευσε. Στο θέατρο, συνεργαζόμενος με τους σπουδαιότερους ηθοποιούς και σκηνοθέτες της ελληνικής θεατρικής σκηνής, απέδειξε τη ευρεία ερμηνευτική του γκάμα, μακριά από την τυποποίηση της μεγάλης οθόνης. Με την ευγένεια που τον χαρακτήριζε, ο Ανέστης Βλάχος ήταν από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς στον χώρο του θεάματος. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους πολλούς φίλους του.  


Ειδήσεις σήμερα

Εντυπωσιακό βίντεο: Το «Εξπρές Σκοπελίτης» παλεύει με τα κύματα στη Νάξο

Η Βρετανία σκέφτεται να θέσει εκτός νόμου τα ταξίδια στο Αφγανιστάν

Ανησυχητική η αύξηση των κρουσμάτων στην Τουρκία: Σχεδόν 19.000 μολύνσεις, 232 ασθενείς κατέληξαν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης