Σασμός: Πόσο ασφαλές είναι το μεγαλύτερο μυστικό του Μαθιού;

Σασμός: Πόσο ασφαλές είναι το μεγαλύτερο μυστικό του Μαθιού;

Η συνέχεια επί της οθόνης στο αποψινό επεισόδιο

Mathios_Vasiliki
Στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού» η Αργυρώ είναι σοκαρισμένη μετά την ανακάλυψη μιας βαλίτσας με αρχαία στο ξενοδοχείο, αλλά ο Διονύσης τη διαβεβαιώνει ότι θα χειριστεί την υπόθεση προσωπικά. Πιεσμένη από τα γεγονότα, δέχεται να συναντήσει τον Αστέρη στο μαγαζί του. Η συζήτησή τους, όμως, διακόπτεται από την αιφνιδιαστική επίσκεψη της Καλλιόπης!

Ο Άγγελος από την άλλη υποψιασμένος για το ρόλο της, λέει ψέματα στην Καλλιόπη ότι σύντομα θα συναντηθεί με κάποιον που γνωρίζει την ταυτότητα του πατέρα του. Παράλληλα η Άσπα συναντιέται με τον Κώστα και παίρνει την απόφαση να αποσύρει τη μήνυση σε βάρος του. Μια τυχαία γνωριμία με μια γοητευτική γυναίκα ενθουσιάζει τον Άγγελο, μόνο που δεν ξέρει ότι εκείνη είναι η πρώην του Αστέρη, η Στέλλα!

Εν τω μεταξύ, μια τυχαία περιπολία θα φέρει τον Αντώνη και τη Ντίνα πιο κοντά στην αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του Στεφανή. Η παρακολούθηση του Μαθιού και της Βασιλικής ξεκινά και το μυστικό τους αποκαλύπτεται: Η αστυνομία μαθαίνει πως έχουν ερωτική σχέση!

Στο αυριανό επεισόδιο ένα τρακάρισμα γίνεται αφορμή να γνωριστεί ο Άγγελος με τη Στέλλα. Και ενώ στην αρχή η γνωριμία τους είναι εκρηκτική, μια δεύτερη τυχαία συνάντηση θα αλλάξει τα συναισθήματά τους. Ο Πέτρος κάνει μία αναπάντεχη πρόταση στη Σεμίνα που την αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Μετά την αποκάλυψη πως ο Μαθιός διατηρεί σχέση με την Βασιλική, ο Μαθιός μπαίνει για τα καλά στο στόχαστρο της αστυνομίας για τον φόνο του Στεφανή. Ο Κώστας προσπαθεί να βρει τρόπο να ξαναφτιάξει τη σχέση του με την Άσπα, ενώ η Καλλιόπη θα ανακαλύψει κάτι που θα την σοκάρει σε μια επίσκεψή της στο σπιτάκι στο βουνό. Πόσο ασφαλές είναι πλέον το μεγαλύτερο μυστικό του Μαθιού;

Ειδήσεις σήμερα:

Στο Ισραήλ ο Μητσοτάκης για την τριμερή με την Κύπρο - «Στρατηγικός ο ρόλος της Ελλάδος στην περιοχή»

Συγγενείς και ειδικός ψυχολόγος θα ενημερώσουν τα παιδιά πως ο πατέρας σκότωσε την μητέρα τους στη Λακωνία

Eurogroup: Πράσινο φως για την Ελλάδα, επιφυλάξεις για την πορεία της μετάλλαξης Omicron
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης