Η επιστροφή του Ανδρέα και η Φάρμα-«Barbarella»

Η επιστροφή του Ανδρέα και η Φάρμα-«Barbarella»

Μία εβδομάδα μακριά από την τηλεόραση ισοδυναμεί με θεραπεία ενός μήνα κατά της ροπής στην ανοησία

taniman
Καλησπέρα και καλή βραδιά, αναγνώστες της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα κι ας περιέγραφαν τα περισσότερα κατάσταση μη αναστρέψιμη για την κατάστασή μου (γκούχου γκούχου). Μία άδεια απροειδοποίητη ήταν απλά, πάει και πέρασε. Μετράμε αντίστροφα για τις γιορτές πλέον.

Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, πολλά συνέβησαν. «Επιστροφές, καταστροφές» που λέει και ο τρισμέγιστος Πασχάλης. Πρώτα πρώτα, επέστρεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στον οποίο εύχομαι ολόψυχα περαστικά. Ας μην ξαναχρειαστεί να αποδείξει ότι είναι εφτάψυχος και ας είναι σιδερένιος και στις επάλξεις που τόσο του αρέσουν. Λέξη δεν σταύρωσαν οι παρακαθήμενοι στην «Super Κατερίνα» σήμερα. Μπήκε ο Ανδρέας και αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω. Φυσικά μπήκε με πολλή φόρα και λίγο έλειψε να λαχταρήσουν στο πλατό. Αλλά φρέναρε. Τουλάχιστον σήμερα…

Πάντως η τάση για επιστροφή στο παρελθόν είναι πλέον έκδηλη. Η τηλεόραση κάνει κατάδυση στη δεξαμενή των σταρ των προηγούμενων δεκαετιών και κάπως έτσι στήθηκε σχεδόν ολόκληρο ριάλιτι. Ο λόγος για τη «Φάρμα», η οποία θυμίζει reunion στην Barbarella. Μπάστα, Γαρδέλης, Ηλιάδη, Ψωμιάδης, Μηλιαρέση, Πανταζής. Λείπει η χρυσή παρέα της βιντεοκασέτας και κάποιες σταρ εξωφύλλων και πίστας, για να κλείσει ο ρούμπος.

Κάτσε να δούμε και το casting του «Survivor», για να δούμε ποιοι αποκαταστάθηκαν από τους υπόλοιπους και ποιοι θα περιμένουν το επόμενο ριάλιτι…

Πολύ ωραία συνέντευξη έδωσε η Νένα Μεντή στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Μεταξύ άλλων η σπουδαία ηθοποιός και πολύ δυναμική γυναίκα εξομολογήθηκε πως δεν της αρέσει η τηλεόραση -περί ορέξεως κολοκυθόπιτα- αλλά επιλέγει φίλους, κρασάκι και χαρτί. Το τελευταίο υπό προϋποθέσεις. Γιατί; Γιατί, όπως αφοπλιστικά εξομολογήθηκε, οι μισοί πέθαναν και οι άλλοι μισοί δεν έχουν λεφτά να παίξουν. Απόλαυση.

Διαβάζοντας τις αλλαγές προγράμματος που στέλνει το Open, είναι σαφές ότι θα έρθουν τα πάνω κάτω στο κανάλι. Και ακόμη είναι πολύ νωρίς για να δούμε τι σκέφτονται να κάνουν ο Γιάννης Λάτσιος και η Χρύσα Μασούρου.

Υπάρχει όριο για τη Μάρα Μεϊμαρίδη; Τι είπε πάλι σήμερα; «Όπως βλέπεις Κατερίνα, αυτή τη στιγμή είμαι ένα άτομο ΑΜΕΑ, δηλαδή με ειδικές ανάγκες. Κυκλοφορώ με ένα αναπηρικό καροτσάκι. Σε ένα υπέρλαμπρο show, που έχει παγιέτες, μπριγιάν, φτερά, τουαλέτες, να έχεις και μία ανάπηρη εκεί πέρα να την πηγαινοφέρνεις, δεν είναι ωραίο το θέαμα. Καλά έκαναν και με έδιωξαν». Ευτυχώς η Κατερίνα την διόρθωσε, λέγοντας «Το ότι κάποιος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι δεν σημαίνει ότι του παίρνει κάτι από τη λάμψη». Ντροπή όμως. Ντροπή.

Για το τέλος τα πιο σοβαρά. Είναι ντροπή επίσης αυτό που συμβαίνει στις εκπομπές. Που όλοι απαντούν σε όλους δημοσίως ακόμη και για θέματα ή δηλώσεις που διόλου τους αφορούν. Που θεωρούν πως αν κράξουν, θα θαυμάσει ο κόσμος. Η κιτρινίλα, η ώχρα απλώνεται ολούθε. Και αρχίζει να δείχνει κάτι σάπιο. Που ελπίζαμε ότι θάφτηκε ως παλιά, κακή τηλεόραση. Κάναμε λάθος τελικά. Είναι εδώ, ανάμεσά μας. Ζει και τηλεβασιλεύει.

Για το κλείσιμο, το κουίζ. Ποιος-ποια κατάλαβε ότι τελικά η θέση του δεν ροκανίστηκε από την πλευρά της παρουσίασης, αλλά από την πλευρά των συνεργατών του και συγκεκριμένα από έναν ή μία;


Ειδήσεις σήμερα:

Τους υπουργούς της νέας γερμανικής κυβέρνησης από το SPD ανακοίνωσε ο Όλαφ Σολτς

Άρπαξαν από τον λαιμό τον Γάλλο εθνικιστή Ερίκ Ζεμούρ στην πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση (Βίντεο)

Στα σύνορα συνέλαβαν καταζητούμενο έμπορο ναρκωτικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης