Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για τη συμμετοχή του στο Voice

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για τη συμμετοχή του στο Voice

«Στα παιδιά δεν μπορώ να φερθώ σαν coach, νιώθω σαν φίλος τους» τόνισε ο τραγουδιστής για το ρόλο του κριτή που έχει στο μουσικό διαγωνισμό

αργιροσ
Ο τελευταίος καλεσμένος-έκπληξη στο «Καλό Μεσημεράκι» της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου, ανήμερα της γιορτής του Νίκου Μουτσινά, ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο στο πλατό της εκπομπής, με τον παρουσιαστή να αδυνατεί να το πιστέψει.

«Κλείστε την εκπομπή σήμερα. Δεν έχετε κάτι καλύτερο. Κωνσταντίνε καλώς ήρθες!» ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Μουτσινά που ενθουσιάστηκε, αντικρίζοντας στο «Καλό Μεσημεράκι» τον καλλιτέχνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τημ εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg8atobgirbt-st)

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στο «Τhe Voice», όπου συμμετέχει πρώτη φορά ως coach: «Για να πω την αλήθεια, υπήρχαν πάρα πολλά πράγματα που σκεφτόμουν. Πρώτα απ' όλα βρήκα τον χρόνο, γιατί το συζητάμε αρκετό καιρό με την παραγωγή για να κάνουμε κάτι τέτοιο. Δεύτερον, επειδή στα παιδιά δεν μπορώ να τους φερθώ σαν coach, αλλά νιώθω φίλος τους, συμβουλευτικά σαν φίλος και σαν άνθρωπος που μπορεί να μην έχω κάνει τρομερά χρόνια καριέρα, αλλά μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια θεωρώ ότι έχω περάσει αρκετά πράγματα στη ζωή μου, ώστε να μπορέσω να τους μεταδώσω κάποια εμπειρία και κάποια πράγματα, τα όποια πρέπει να ξέρουν. Είναι μία δύσκολη δουλειά, θέλει στοχοπροσήλωση, θέλει να είσαι ταπεινός, να έχεις τα μυαλά σου στη δουλειά και να μην σκέφτεσαι ότι έχεις κάνει κάτι σημαντικό. Όσο πιο πολύ εξελίσσεσαι, τόσο πιο ταπεινός πρέπει να είσαι. Αυτό προσπαθώ να τους μεταφέρω, γιατί ο αγώνας ξεκινά μετά το Voice. Αυτό είναι η αρχή. Αυτό προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν. Όρεξη για δουλειά, ταπεινότητα, υπομονή κι όλα έρχονται στη ζωή».

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Τους υπουργούς της νέας γερμανικής κυβέρνησης από το SPD ανακοίνωσε ο Όλαφ Σολτς

Άρπαξαν από τον λαιμό τον Γάλλο εθνικιστή Ερίκ Ζεμούρ στην πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση (Βίντεο)

Στα σύνορα συνέλαβαν καταζητούμενο έμπορο ναρκωτικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης