Συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Ίμβριος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε για να συμμετάσχει στο Survivor, αλλά και τον γάμο του στο παρελθόν με τη Ναταλία Γερμανού.
Σχετικά με την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο τραγουδιστής εξήγησε πως είναι κάτι που συζητάει με την οικογένειά του, προκειμένου να αποφασίσει τελικά.
«Έχω δεχθεί πρόταση για το Survivor, αλλά την επεξεργάζομαι, το συζητάω με την οικογένειά μου, τις κόρες μου και τη γυναίκα μου. Θα το ζυγίσω λίγο καλύτερα και τις επόμενες μέρες θα έχουμε το αποτέλεσμα. Η σύζυγός μου και οι κόρες μου είναι ενάντια στο να πάω», δήλωσε αρχικά, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κρίνει τον Τριαντάφυλλο που μπήκε στο ριάλιτι, καθώς και ο ίδιος έχει περάσει από το άγχος για το αν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει οικονομικά και να φροντίσει την οικογένειά του.
Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στη Ναταλία Γερμανούκαι τόνισε πως κάποια στιγμή είχε διαβάσει ένα δημοσίευμα που τον είχε πειράξει πάρα πολύ σχετικά με τον γάμο τους.
«Από το 1996 που γνώρισα τη Ναταλία έχουμε καλές σχέσεις, ακόμα και μετά το χωρισμό είχαμε. Αυτό που γράφτηκε και με είχε πειράξει τότε ήταν ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία για να μου φτιάξει την καριέρα. Ήταν κάτι εντελώς χαζό», δήλωσε ενοχλημένος.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.