Αποκάλυψη σοκ από τον Γιάννη Βασιλείου: Το αφεντικό νυχτερινού κέντρου βίαζε μια κοπέλα στα καμαρίνια

Αποκάλυψη σοκ από τον Γιάννη Βασιλείου: Το αφεντικό νυχτερινού κέντρου βίαζε μια κοπέλα στα καμαρίνια

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά: «Ένας άνθρωπος που το βλέπει και δεν το καταγγέλλει δεν είναι συνένοχος;».

vasileiou
Δηλώσεις που σοκάρουν έκανε ο Γιάννης Βασιλείου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι πριν από πολλά χρόνια το αφεντικό νυχτερινού κέντρου βίαζε μια κοπέλα και εκείνος ενώ κατάλαβε τι είχε συμβεί δεν αντέδρασε.

«Εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε, σε ένα μαγαζί στην παραλία. Το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος. Τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: ”Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας”», δήλωσε για να συνεχίσει: «Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός».

Η συνέντευξη του Γιάννη Βασιλείου «πάγωσε» το πάνελ της εκπομπής με τη Φαίη Σκορδά να γίνεται έξαλλη με τα όσα άκουγε: «Δεν θέλω να σχολιάσω! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα! Να ακούς κάτι τέτοιο και να μένεις αμέτοχος; Τι είναι αυτό; Και να φεύγεις; Να το βλέπεις και να μην κάνεις τίποτα; Ένας άνθρωπος που το βλέπει και δεν το καταγγέλλει δεν είναι συνένοχος;».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg83y5ktnj0h-st)

Επίσης ο Γιάννης Βασιλείου αποκάλυψε πως τον έχουν πλησιάσει από δύο κόμματα ενώ σχολιάζοντας την εμφάνιση του Γιώργου Αλκαίου στο «Σπίτι με το Mega» είπε: «Έλειπα γιατί είχα δουλειά και δεν τον είδα, θα τον δω αύριο. Έτσι κι αλλιώς ξέρω τι θα πει, τα Δυο μαρμάρινα φιλιά. Έπρεπε να ήμουν εκεί, δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν ήμουν. Όταν έρχεται στην Αθήνα δεν βρισκόμαστε καθόλου».

Ειδήσεις σήμερα:

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά δεν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο


La Casa De Papel και Squid Game ενώνουν δυνάμεις: Τι ετοιμάζει το Netflix


Ψευτογιατρός: Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος απολογείται ο Dr… Kontos - Κινδυνεύει με νέα προφυλάκιση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης