Εδώ υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας και κάθε μέρα εκδηλώνεται όλο και περισσότερο. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης λιώνουν ο ένας για τον άλλο και δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν τα συναίσθηματά τους.
Το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί για την Κύπρο και συγκεκριμένα ο ηθοποιός συνόδευσε την αγαπημένη του στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Λεμεσό όπου η τραγουδίστρια εμφανίζεται μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.
Κάποια στιγμή η Δέσποινα Βανδήαφιέρωσε στον καλό της το τραγούδι «Αντικριστά» και τότε εκείνος άρχισε να της πετά λουλούδια. Η τραγουδίστρια πλησίασε, έκατσε δίπλα του και τον αγκάλιασε τρυφερά μπροστά στα μάτια όλων των θαμώνων.
Δείτε το που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.