Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Στη γυναίκα μου δεν πρόλαβα να πω όσα ήθελα

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Στη γυναίκα μου δεν πρόλαβα να πω όσα ήθελα

«Αν την είχα τώρα μπροστά μου θα της έλεγα να προσέχει. Μπήκε για μια απλή επέμβαση κι “έφυγε”»,είπε ο γνωστός δημοσιογράφος

svtirakopoulos
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια της συζύγου του και όσα δεν πρόλαβε να της πει.

«Η μνήμη ήταν πάντα ένα πολύ μεγάλο ατού μου, εκτός από αθλητικά θυμάμαι και ιστορικά γεγονότα. Στους μαθητές μου λέω πάντα ότι σκοπός είναι να κάνουν καριέρα, όχι να γίνουν σαν εμένα», είπε αρχικά ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος είπε στη συνέχεια: «Από την Άντζελα μου μένει μια πολύ καλή ανάμνηση, οι μητέρες καθορίζουν τα παιδιά. Επειδή λόγω δουλειάς έλειπα σε ταξίδια, πάντα ήθελα να υπάρχει κάποιος στο σπίτι για να βάζει τα παιδιά σε σειρά. Οι σχέσεις μας με την Άντζελα πέρασαν τα πάνω και τα κάτω τους, ήταν όμως ένας υπέροχος άνθρωπος. Με εξόργισε το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε την καύση της Άντζελας στην Ελλάδα και πήγαμε στη Βουλγαρία. Όταν ήταν μικρά τα παιδιά μου, πέρασαν Κυριακή του Πάσχα στο Mega μαζί μου. Στην Άντζελα δεν είπα όσα θα ήθελα να πω, πάντα θεωρείς ότι έχεις χρόνο μπροστά σου. Αν την είχα τώρα μπροστά μου θα της έλεγα να προσέχει. Μπήκε για μια απλή επέμβαση κι “έφυγε”. Θα ήθελα η γυναίκα μου να χαρεί τα παιδιά της για την πορεία που κάνουν σήμερα», πρόσθεσε επίσης ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg78blszuqxt-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Επίσκεψη του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

O Mακρόν έκανε την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά της Covid-19

Καπραβέλος: Υπερμεταδοτική η Όμικρον - Πρόταση για rapid test στα μέσα μεταφοράς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης