Αντώνης Γούναρης: «Ο Αντώνης Ρέμος θέλει τους μουσικούς στην τσίτα και τον μαέστρο στο ένα πόδι»

Αντώνης Γούναρης: «Ο Αντώνης Ρέμος θέλει τους μουσικούς στην τσίτα και τον μαέστρο στο ένα πόδι»

Για τις συνεργασίες του με γνωστούς καλλιτέχνες μίλησε ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης

γουναρης
Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μουσικής, ο Αντώνης Γούναρης θυμήθηκε μερικές από τις συνεργασίες του και μίλησε για αυτές στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε τόσο στον Νότη Σφακιανάκη, τον Αντώνη Ρέμο και τη Μαρινέλλα. Μάλιστα, για την τελευταία θυμήθηκε μία από τις «παραξενιές» της την περίοδο που συνεργάζονταν και αποκάλυψε: «Η Μαρινέλλα είχε μία τρέλα, δουλεύαμε εξαήμερα, εφταήμερα. Τη μία μέρα ξυριζόμασταν και την άλλη άρχιζαν να βγαίνουν τα γένια. Ερχόταν τότε, η Μαρινέλλα με το βαμβάκι και έκανε έτσι: "Μα κολλάει το βαμβάκι". Μετά κοιτούσε τα παπούτσια. Το είχε κανόνα, έλεγε: "Ξύρισμα και γυαλισμένα παπούτσια"».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg4qzxlnuti9-st)

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο. Όπως είπε, ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα απαιτητικός στη δουλειά του. «Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές που έχουμε, έχω συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του. Είναι λίγο παράξενος στη συνεργασία, θέλει να έχει τους μουσικούς στην τσίτα, τον μαέστρο στο ένα πόδι. Αλλά εντάξει, δικαιολογείται, γιατί θέλει να είναι όλα τέλεια».

Στο διάσημο τραγούδι «Δεν έχω πολλά» της Γλυκερίας αναφέρθηκε ο Αντώνης Γούναρης: «Έγινε επιτυχία 9 χρόνια, αφού κυκλοφόρησε. Ήταν ένα τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη, το οποίο φαινόταν ότι ήταν πάρα πολύ ωραίο, αλλά το 2011 ίσως να ήταν λίγο προχωρημένο για την εποχή».

Κλείσιμο
Τέλος, μίλησε για τον Νότη Σφακιανάκη. Όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Γούναρης, ο γνωστός καλλιτέχνης έχει μία ιδιαιτερότητα. Δεν του αρέσουν οι τραγουδιστές που έχουν άλλη φωνή, όταν τραγουδάνε και άλλη, όταν μιλάνε. «Ο Νότης τραγουδάει όπως μιλάει. Δεν του αρέσουν οι τραγουδιστές που έχουν άλλη φωνή, όταν μιλάνε», είπε κλείνοντας.





Ειδήσεις σήμερα:

Ρεπουμπλικάνοι «αρνητές» του προσωρινού προϋπολογισμού φέρνουν ξανά στον ορίζοντα το shutdown στις ΗΠΑ

Παράταση της χρήσης μάσκας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι το Μάρτιο θα ανακοινώσει ο Μπάιντεν

Κορωνοϊός: Το 82% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι άνω των 65 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης