Eurovision: Για ποιους καλλιτέχνες θα στήνονταν στην ουρά οι πέντε υποψήφιοι της Ελλάδας;

Eurovision: Για ποιους καλλιτέχνες θα στήνονταν στην ουρά οι πέντε υποψήφιοι της Ελλάδας;

Οι καλλιτέχνες απαντούν σε τρεις προσωπικές ερωτήσεις - Για την συναυλία ποιου καλλιτέχνη θα περίμεναν στην ουρά για ώρες; - Ποια ήταν η αγαπημένη τους συμμετοχή στην Eurovision; - Οι προσωπικές αναμνήσεις τους από τον μουσικό διαγωνισμό - Δείτε βίντεο

EUROVISION_20222
Οι 5 υποψήφιοι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision απαντούν στις ερωτήσεις της εκπομπής Στούντιο 4.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι καλλιτέχνες που έχουν επιλεγεί για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον 66ο Διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τορίνο είναι, με αλφαβητική σειρά, οι Amanda Georgiadi, Good job Nicky, Joanna Drigo, Ilias Kozas και Lou is.

Η πρώτη ερώτηση που έθεσαν στους υποψηφίους οι παρουσιαστές της εκπομπής της ΕΡΤ ήταν: «Για ποιον καλλιτέχνη θα περίμενες στην ουρά όλο το βράδυ για να βρεις εισιτήριο για συναυλία του;», με την Amanda Georgiadi να απαντάει πρώτη με σιγουριά ότι θα το έκανε σίγουρα για την Adele, καθώς θαυμάζει τόσο την φωνή της όσο και το χιούμορ της.

Στην συνέχεια, απάντησε η Lou Is και αναφέρθηκε στους Florence and the Machine. Όπως είπε η τραγουδίστρια, πρόσφατα πέρασε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή της, μέχρι τελικά να καταφέρει να βρει εισιτήριο για την συναυλία τους.

Με την σειρά του ο Good job Nicky απάντησε πως σίγουρα θα περίμενε στην σειρά για ένα εισιτήριο στο live του αγαπημένου του μουσικού από την Λουιζάνα, Serpentwithfeet, ενώ ο Ilias Kozas είπε πως θα το έκανε αυτό για τους Queen και πιο συγκεκριμένα, για τον Freddie Mercury, καθώς τον θαυμάζει από πολύ μικρή ηλικία.

Τέλος, η Joanna Drigo απάντησε πως θα περίμενε όλη νύχτα για ένα εισιτήριο της P.J. Harvey, παρά το γεγονός ότι την έχει ακούσει ήδη live, καθώς είναι η αγαπημένη της καλλιτέχνιδα.

Κλείσιμο
Οι 5 υποψήφιοι εκπρόσωποι για την Eurovision απαντούν σε τρεις νέες κοινές ερωτήσεις | ΕΡΤ

Στην συνέχεια, οι υποψήφιοι ρωτήθηκαν για την αγαπημένη τους ξένη συμμετοχή στην Eurovision. Πρώτος απάντησε ο Ilias Kozas αναφερόμενος στο τραγούδι Euphoria της Loreen το 2012, που εκπροσώπησε την Σουηδία. Μαζί του συμφώνησαν τόσο η Amanda Georgiadi, όσο και η Joanna.

Ο Good Job Nicky είχε διαφορετική άποψη από τους προηγούμενους. Για εκείνον, το καλύτερο τραγούδι που πέρασε από την Eurovision ήταν το Nocturne, που εκπροσώπησε τη Νορβηγία το 1995.

Από την άλλη μεριά η Lou Is επέλεξε το Arcade, το τραγούδι που έφερε τη νίκη στο Ισραήλ το 2019.

Η τελευταία ερώτηση των παρουσιαστών ήταν αν οι υποψήφιοι έχουν κάποια προσωπική τους ανάμνηση άμεσα συνδεδεμένη με την Eurovision. Ο Good job Nicky απάντησε χαρακτηριστικά: «Ναι, όταν είχαν παίξει το Rock n' roll Angel εγώ και ο αδερφός μου είχαμε τρελαθεί με αυτό το κομμάτι. Σπάσαμε την πόρτα του υπνοδωματίου μας».

«Ναι, θα πάω πάλι πίσω στην Άνοιξη της Σοφίας Βόσσου. Ήμουν μικρό παιδάκι και θυμάμαι τη Σοφία Βόσσου με ξανθό μαλλί, τον Ανδρέα Μικρούτσικο με το μπάσο. Μου είχε κάνει εντύπωση και η απόδοσή τους, αλλά και η εικόνα του Μικρούτσικου με το μπάσο», είπε με την σειρά του ο Ilias Kozas.

Η Amanda Georgiadi θυμάται: «Όταν ήμουν μικρή, σε κάθε Eurovision έρχονταν όλοι οι φίλοι μου στο σπίτι μου και φτιάχναμε σουβλάκια και ψηφίζαμε όλα τα τραγούδια».

«Η πιο σημαντική ανάμνηση ήταν όταν ήρθε η πρωτιά με την Έλενα Παπαρίζου, ήταν ένα τεράστιο γεγονός για την Ελλάδα κι ήταν εντυπωσιακό το πόσο χάρηκε ο κόσμος με αυτή τη νίκη», λέει η Joanna Drigo.

Τέλος, η Lou Is απάντησε: «Έχω μία καταπληκτική ανάμνηση. Όταν ήμασταν 17-18 χρονών στο σχολείο μου, δε θυμάμαι ποια συμμετοχή ήταν τότε, αλλά μου έλεγαν οι φίλοι μου που ήξεραν ότι τραγουδάω πως πρέπει να πάω εγώ στην Eurovision για να κερδίσουμε και γελούσα. Τότε δεν το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα».



Ειδήσεις σήμερα:

Ρεπουμπλικάνοι «αρνητές» του προσωρινού προϋπολογισμού φέρνουν ξανά στον ορίζοντα το shutdown στις ΗΠΑ

Παράταση της χρήσης μάσκας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι το Μάρτιο θα ανακοινώσει ο Μπάιντεν

Κορωνοϊός: Το 82% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι άνω των 65 ετών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης