«Οι μελλοντικοί καταχραστές εξουσίας θα μαζευτούν, αν τα θύματα μιλάνε» τονίζει η Ναταλία Τσαλίκη

«Οι μελλοντικοί καταχραστές εξουσίας θα μαζευτούν, αν τα θύματα μιλάνε» τονίζει η Ναταλία Τσαλίκη

«Γινόμαστε αυτόκλητοι κριτές, καταδικάζουμε και γίνεται ένα είδος ριάλιτι πάνω στο #ΜeΤoo, το οποίο τελικά υποβαθμίζεται» δηλώνει η ηθοποιός

natalia-tsaliki-auto-pou-perimenoume-prepei-na-erthei-apo-mesa-mas
Το πρωί της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου, η Ναταλία Τσαλίκη παραχώρησε συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο #ΜeΤoo,  αποκαλύπτοντας ότι και η ίδια έχει  κληθεί να αντιμετωπίσει δύσκολες συμπεριφορές στον επαγγελματικό της χώρο. 

«Έχω ξεχωρίσει κάποια έργα και κάποιους ρόλους, που με πήγαν παραπέρα, και αυτοί ήταν οι δύσκολοι ρόλοι» δήλωσε αρχικά.

«Δεν με ενοχλούν οι επαναλήψεις. Ίσα – ίσα με μαθαίνουν άνθρωποι νεότεροι από κάτι που έκανα πριν 20 χρόνια. Όταν έχω αγαπήσει κάτι, χαίρομαι να υπάρχει κοινό που το βλέπει» σημείωσε η ηθοποιός για τις επαναλήψεις των σειρών στις οποίες έχει συμμετάσχει.

«Έχω αγαπήσει πολύ το "Βίος Ανθόσπαρτος" και το "Άκρως Οικογενειακόν"» παραδέχτηκε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg4mm3vun7nd-st)

Η Ναταλία Τσαλίκη τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά που έχουν γίνει στο χώρο της υποκριτικής, χωρίς να μασά τα λόγια της.

«Με στεναχωρεί που, όταν παρουσιάζεται ένα γεγονός, δίνουμε λιγότερη έμφαση και σημασία στο ίδιο το γεγονός και περισσότερη στο τι θα πούμε. Γινόμαστε αυτόκλητοι κριτές, καταδικάζουμε, διχαζόμαστε, παίρνουμε θέσεις και γίνεται ένα είδος ριάλιτι πάνω στο #ΜeΤoo, το οποίο υποβαθμίζεται τελικά. Μας ενδιαφέρει πιο πολύ το γύρω-γύρω.

Έχω βιώσει δύσκολες συμπεριφορές στο θέατρο και για αυτό πήρα αμέσως θέση, όταν ξεκίνησε το #ΜeΤoo. Είπα "καλά κάνουν και μιλάνε και εκτίθενται". Πρέπει να τους σεβαστούμε. Είναι πολύ δύσκολο και γενναίο το να μπορείς να εκθέτεις τα τραύματά σου έτσι.

Καλό είναι όλο αυτό να μην ξεχαστεί. Γι΄αυτό και συνεχίζουμε να μιλάμε, αλλά να είναι αυτή η πρόθεση. Να μην αναμασάμε ποιος έκανε τι σε ποιον. Να δημιουργηθεί ένα πεδίο που να συνεχίζουν οι άνθρωποι να εκδηλώνονται και να εκφράζουν αυτά που έχουν περάσει. Οι μελλοντικοί καταχραστές εξουσίας θα μαζευτούν, αν μιλάνε οι άνθρωποι, και θα το σκεφτούν δύο και τρεις φορές» υπογράμμισε.   

Για τις κριτικές που δέχεται από τους τηλεθεατές και όσους την βλέπουν στις παραστάσεις, υποστήριξε: «Είναι δεκτές όλες οι κριτικές και οι απόψεις. Αυτή είναι η δουλειά μας».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg4mnthlqd7l-st)

Τέλος, σχετικά με την παράσταση «Κουκλόσπιτο Μέρος Β» στο Θέατρο «Άνεσις», όπου πρωταγωνιστεί, σημείωσε: «Είναι ένα έργο που γράφτηκε τέσσερα χρόνια πριν. Παίρνει αφορμή το «Κουκλόσπιτο» του Ίψεν, αλλά παρακολουθώντας την ηρωίδα και το γιατί επανέρχεται 20 χρόνια μετά στο σπίτι που άφησε, βλέπουμε ότι πολλά ζητήματα δεν έχουν λυθεί. Οι ανισότητες, η διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα, τα κοινωνικά θέματα, οι σχέσεις των ανθρώπων».

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσιεύεται σήμερα ο οδηγός του «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», το ύψος της επιδότησης

Παράταση της χρήσης μάσκας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι το Μάρτιο θα ανακοινώσει ο Μπάιντεν

Τον Τραμπ είχε γνωρίσει στα 14 της η «Τζέιν», ένα από τα θύματα του παιδόφιλου Έπσταϊν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης