Η Σοφία Παυλίδου εξηγεί τους λόγους που μοιράστηκε τη φωτογραφία με τα σημάδια από την επίθεση που δέχτηκε

Η Σοφία Παυλίδου εξηγεί τους λόγους που μοιράστηκε τη φωτογραφία με τα σημάδια από την επίθεση που δέχτηκε

Τι είπε η ηθοποιός για τη συνεργασία της με τον Φιλιππίδη αλλά και τον ντόρο που ξέσπασε με τον Σερβετάλη

Pavlidou
Η Σοφία Παυλίδου πριν από μερικές μέρες είχε ανεβάσει στα social media φωτογραφία στην οποία έδειχνε τη μελανιά που είχε προκληθεί μετά την επίθεση που είχε δεχτεί το 2018 από συνάδελφό της στο θέατρο.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία.

«Θέλησα να τη μοιραστώ αλλά δε θέλω να σταθώ σε αυτό γιατί αυτό είναι μια μελανιά που έχω εγώ στο πόδι. Θέλω να σταθώ σε φωτογραφίες που παίρνω από γυναίκες, μητέρες που μου στέλνουν τα πρόσωπά τους μελανιασμένα γιατί για μένα έχει περάσει, έχει τελειώσει. Μπορεί να μου είναι μια δύσκολη ανάρτηση αλλά οι γυναίκες αυτές που αυτή τη στιγμή ζουν απροστάτευτες και ζουν με αυτόν το φόβο, εδώ θέλω να σταθούμε. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι το νομικό πλαίσιο πρέπει να αλλάξει. Σίγουρα θα το μετάνιωνα, αν δεν είχα αντιδράσει. Δεν είχα κανένα λόγο να μην αντιδράσω. Δε με ενδιέφερε ούτε να ξεκινήσω κίνημα #metoo ούτε να γίνει γνωστό στον κόσμο, ούτε να αποκτήσω δημοσιότητα. Δε δέχτηκα καμία συγγνώμη», είπε η Σοφία Παυλίδου.

pavlidou_sofia


Η συνεργασία με τον Φιλιππίδη και ο ντόρος με τον Σερβετάλη
Ωστόσο η Σοφία Παυλίδου αναφέρθηκε και στην εμπειρία που είχε από τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: «Ο καθένας όταν είναι έτοιμος και αισθάνεται καλά μέσα του κάνει τα βήματά του. Εγώ έχω συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη τέσσερις σεζόν. Έχω να θυμάμαι τις επιτυχίες που έχουμε κάνει με τον Πέτρο και τα πόσα έζησα από αυτόν, δεν έζησα κάτι τέτοιο από εκείνον και δεν έχω γνώμη. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg2yu61krb1l-st)
Κλείσιμο


Μιλώντας για τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τον Άρη Σερβετάλη τόνισε πως τίποτα από όλα αυτά δε θα έπρεπε να έχει γίνει εφόσον ο ηθοποιός είχε ενημερώσει τους πάντες εξ αρχής για τις προθέσεις του.

Ειδήσεις σήμερα

Τα πρώτα σημάδια ότι το εμβόλιο προστατεύει από την Omicron

GNTM 4: Η δοκιμασία με τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα… κόστισε στον «ζηλιάρη» Ναπολέοντα – Δείτε βίντεο

«Πράσινο» για τις ευπαθείς ομάδες από τους ειδικούς του FDA για το χάπι της Merck κατά του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης