«Μετά το "Κάτω Παρτάλι", αποφάσισα να απέχω από το χώρο της υποκριτικής» λέει ο Μίνως Θεοχάρης

«Μετά το "Κάτω Παρτάλι", αποφάσισα να απέχω από το χώρο της υποκριτικής» λέει ο Μίνως Θεοχάρης

Ο ηθοποιός εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν «να αφήσει» προς το παρόν το επάγγελμα του ηθοποιού

minos
Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκε στο πλατό του «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;» και αναφέρθηκε στη σειρά του MEGA «Κάτω Παρτάλι», όπου είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός σημείωσε πως παρά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το πρόγραμμα του Mεγάλου Καναλιού, μετά αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από τον χώρο της ηθοποιίας. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg276dphomi9-st)

«Τη δημοφιλία που κέρδισα από το "Κάτω Παρτάλι" δεν τη διαχειρίστηκα. Άλλαξε η καθημερινότητά μου, δεν ήταν κάτι που μου ήταν οικείο για να ξέρω στην αρχή πώς να το διαχειριστώ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δούλευα πάρα πολλά χρόνια και όλο αυτό το πράγμα μου ήταν πολύ πρωτόγνωρο. Κάποιες φορές μου άρεσε πάρα πολύ όλο αυτό που συνέβαινε με τον κόσμο, κάποιες άλλες φορές με τρόμαζε πάρα πολύ» υποστήριξε αρχικά ο Μίνως Θεοχάρης.

Όσον αφορά τα σχόλια που δέχτηκε για τον χαρακτήρα που υποδυόταν στο «Κάτω Παρτάλι», τόνισε: «Κάποια σχόλια ήταν μεν θετικά, αλλά υπήρχαν και κάποια πολύ αρνητικά. Πέρασε αυτό όμως, μια χαρά. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που θεώρησαν στερεοτυπικό τον τρόπο που παρουσιάστηκε ο ρόλος. Εγώ το καταχάρηκα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, κάνοντας τον Μανώλη. Είναι από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα νομίζω που θα μπορούσαν να συμβούν σε έναν ηθοποιό. Αυτό δυστυχώς έφερε και αντίστοιχες προτάσεις.

Αυτό με προβλημάτισε και με ανάγκασε να πάρω μία απόσταση από το επάγγελμα. Ερχόταν αυτό με διάφορες version και επειδή είχα ερμηνεύσει και στο παρελθόν τέτοιους ρόλους, λίγο με προβλημάτισε το αν θα ήθελα να συνεχίσω με το ίδιο ή θα αλλάξω. Αισθάνθηκα ότι δεν θέλω να συνεχίσω με το ίδιο και είπα ότι αν είναι να έρχεται συνέχεια το ίδιο και το ίδιο, ας καταπιαστώ και με άλλα πράγματα».

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Το ντιμπέιτ του Κινήματος Αλλαγής: Παιχνίδι κέντρου και πρόβες β' γύρου

Θύμα άγριας ληστείας 76χρονος φαρμακοποιός στην Πέλλα - Τον χτύπησαν, τον φίμωσαν και του πήραν 10.000 ευρώ!

Εμβολιασμένοι που έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό νοσούν συχνότερα και σοβαρότερα, δείχνει μελέτη της Pfizer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης