Ο Γιάννης Στάνκογλου απαντάει στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Νησί 2

Ο Γιάννης Στάνκογλου απαντάει στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Νησί 2

Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη και απάντησε στο αν θα τον δούμε στη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς της Βικτόρια Χίσλοπ

stankoglou_2
Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε μπροστά στις κάμερες και δεν δίστασε να σχολιάσει τόσο την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον Ρινόκερο όσο και την συμμετοχή του στο Νησί 2.

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον ηθοποιό κι εκείνος σχολίασε αρχικά για τον συνάδελφό του: «Ο Άρης Σερβετάλης προφανώς έδωσε ο ίδιος την απάντησή του. Προφανώς, είχε ειδοποιήσει για κάτι τέτοιο. Εγώ καταλαβαίνω πολλούς ηθοποιούς, που θα μείνουν χωρίς δουλειά για το επόμενο διάστημα, αλλά από την άλλη, θα έρπεπε να είχε γίνει ένας προγραμματισμός, εφόσον ο Άρης δεν μπορεί, ώστε να μπορεί κάποιος άλλος».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfyng1e1but5-st)

Σχετικά με το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Νησί 2, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος είχε γίνει πολύ αγαπητός στο κοινό από τον ρόλο του στον πρώτο κύκο της σειράς, δήλωσε θετικός.

«Θα είμαι στο Νησί 2. Μένει να δούμε πότε θα γίνουν τα γυρίσματα, πότε θα μπορώ, πού θα είναι. Είμαι θετικός, την Βικτόρια Χίσλοπ την αγαπώ. Αν είναι να γίνει, είμαι μέσα», τόνισε.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Αγωνία για την πορεία της πανδημίας - Πότε θα αποφασιστεί πώς θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα

Γκάλοπ: Κυριαρχία κυβέρνησης έναντι ΣΥΡΙΖΑ, αγωνία για πανδημία, πίεση για υποχρεωτικότητα εμβολίου

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του κόντρα στη Φενέρ «κλείδωσε» την ευρωπαϊκή του συνέχεια και ελπίζει στην πρωτιά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης