Σωτήρης Χατζάκης: Οργισμένος με το πρόωρο τέλος της παράστασης «Συνοικία το όνειρο» - «Μας πρόδωσαν»

Σωτήρης Χατζάκης: Οργισμένος με το πρόωρο τέλος της παράστασης «Συνοικία το όνειρο» - «Μας πρόδωσαν»

«Είναι μια επίδειξη βίας, βαρβαρότητας και σκληρότητας ψυχικής αυτό που συνέβη», δήλωσε μεταξύ άλλων

xatzakis
Σύμφωνα με ανακοίνωση, το έργο «Συνοικία το όνειρο» διακόπηκε μετά από μόλις 10 παραστάσεις, με αποτέλεσμα να μείνουν άνεργοι 15 εργαζόμενοι.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον σκηνοθέτη της παράστασης, Σωτήρη Χατζάκη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και εξήγησε πόσο άδικη είναι η εν λόγω απόφαση.

Όπως δήλωσε ο παραγωγός, ο λόγος που σταμάτησαν οι παραστάσεις ήταν επειδή το έργο δεν ήταν προσοδοφόρο για τον ίδιο.

«Ήταν καταπληκτικό αυτό που έγινε, μοναδικό στα θεατρικά χρονικά. Είναι μια επίδειξη βίας, βαρβαρότητας και σκληρότητας ψυχικής αυτό που συνέβη. Δύο χρόνια προετοιμάζαμε την παράσταση. Παίζουμε δέκα παραστάσεις, αρρωσταίνει ένα κορίτσι από κορωνοϊό και κόλλησαν άλλα δύο άτομα. Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο εκείνη την στιγμή κατέβασε το έργο, πέταξε στο δρόμο τους άρρωστους ανθρώπους και τους υπόλοιπους ηθοποιούς», είπε αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfxtm7qw7tnl-st)


Στην συνέχεια εξήγησε πως το έργο ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστεί μέχρι το Πάσχα. Παρά το γεγονός ότι οι ηθοποιοί απέρριψαν άλλες προτάσεις για να μείνουν στην παράσταση, οι παραγωγοί δεν το σεβάστηκαν αυτό.

«Δεν πήραν καν τηλέφωνο τους ηθοποιούς που νόσησαν. Το έργο είχε προγραμματιστεί να πάει μέχρι το Πάσχα, τώρα τους έδωσαν κάποια ψίχουλα. Πήρα τον κο Μπιμπίλα. Τα παιδιά είναι μετέωρα, βρίσκονται στον δρόμο, είναι πολύ θυμωμένοι και ανήσυχοι. Είχαν άλλες δουλειές και προτάσεις. Έμειναν πιστοί στον επιχειρηματία, λέγοντας “όχι” στις προτάσεις που τους έγιναν και έμειναν στην παράσταση και εγώ έχασα μία σειρά και μία ταινία για να μείνω στην παράσταση. Και εκείνος μας πρόδωσε», είπε.

Κλείσιμο
Έπειτα, τόνισε πως εφόσον οι ηθοποιοί δεν έχουν αποζημιωθεί, ο ίδιος θα ψάξει μία λύση μέσω του ΣΕΗ: «Συναντηθήκαμε με τον επιχειρηματία, μας έκανε πρόταση να αναλάβουμε οι ίδιοι την παράσταση, να πληρώνουμε τεχνικούς, τα δικαιώματα, τα πάντα, να γίνουμε εργοδότες. Ο παραγωγός πλήρωσε ψίχουλα τους ηθοποιούς μέχρι την ημέρα που απολύθηκαν. Όλα τα λεφτά μέχρι το Πάσχα, που είναι; Θα εξετάσουμε τι μπορούμε να κάνουμε με το νομικό σύμβουλο του Σωματείου».




Ειδήσεις σήμερα:

Η τουρκική λίρα κατακρημνίζεται, ο Ερντογάν εθελοτυφλεί και η οργή των πολιτών... φουντώνει

Σκότωσε τη σύντροφό του, βίασε την κόρη της και μετά παρακαλούσε να τον εκτελέσουν

Σε πίεση το ΕΣΥ με πάνω από 400 εισαγωγές την ημέρα -Ποιες περιοχές τρομάζουν τους ειδικούς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης