Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου «λύγισε» στον αέρα για τον θάνατο του πατέρα του: «Τι περιμένετε για να εμβολιαστείτε;»

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου «λύγισε» στον αέρα για τον θάνατο του πατέρα του: «Τι περιμένετε για να εμβολιαστείτε;»

Ο γνωστός σεφ έχασε τον πατέρα του και τη θεία του από κορωνοϊό - Έκανε δηλώσεις στον αέρα της εκπομπής, προτρέποντας τον κόσμο να εμβολιαστεί το συντομότερο δυνατόν

alexandros-papandreoy-arthro
Μία τραγική απώλεια βίωσε πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Ο γνωστός σεφ επέστρεψε σήμερα στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου και μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που έζησε, αφού έχασε την αγαπημένη του θεία και τον πατέρα του από κορωνοϊό.

Όπως εξήγησε στον αέρα της εκπομπής, και οι δύο ήταν ανεμβολίαστοι. Έτσι, προέτρεψε μέσα από την εμπειρία του και το κοινό να εμβολιαστεί, προκειμένου να γλιτώσει τον κίνδυνο του κορωνοϊού.

Αρχικά, εξήγησε τον λόγο που τον οδήγησε στο να κάνει δημόσιες δηλώσεις, πράγμα που δεν συνηθίζει: «Κάνω τόσα χρόνια τηλεόραση και ποτέ δεν έχω βγει να κάνω συνέντευξη. Βγήκα λοιπόν σήμερα και ζήτησα να κάνουμε αυτό για έναν και μόνο λόγο. Γιατί θέλω να περάσω ένα μήνυμα και τίποτα άλλο. Μέσα σε μια εβδομάδα έχασα και τη θεία και τον μπαμπά μου και αυτό έγινε για έναν λόγο, γιατί ήταν ανεμβολίαστοι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfx3gyi9vm35-st)


Κλείσιμο
Όπως είπε στην συνέχεια ο σεφ, δεν ήταν προσωπική επιλογή των συγγενών του να μην εμβολιαστούν. Ωστόσο, δεν εξήγησε τους λόγους, αλλά δήλωσε ότι: «Δεν είναι ότι δε θέλανε να το κάνουν το εμβόλιο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που για κάποιο λόγο δε μπορούν να το κάνουν. Είτε γιατί μπορεί να φοβούνται τη βελόνα, είτε να μην έχουν πρόσβαση σε αυτό γιατί είναι μεγάλοι σε ηλικία, είτε να το φοβούνται. Εγώ πιστεύω, ότι από μια ηλικία και μετά οι μεγάλοι άνθρωποι ξαναμωραίνονται, πρέπει να τους πάρεις από το χέρι και να τους πας να κάνουν το εμβόλιο».

«Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι έπρεπε να έχω πάρει τον μπαμπά μου και την θεία μου και να τους έχω κάνει το εμβόλιο. Ήταν και οι δυο γιατροί και αυτό είναι ακόμα χειρότερο για εμένα. Πρέπει να το κάνεις με το έτσι θέλω, αν θες να ξαναδείς τους αγαπημένους σου. Πόσο θέλετε να πάει δηλαδή; Η Ελλάδα είναι Νο1 σε θανάτους. Τι περιμένετε; Δε καταλαβαίνω. Γιατί δε θέλετε να το κάνετε; Είναι δικαίωμά σας σίγουρα, αλλά να ξέρετε τι έχετε να περάσετε», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Στο τέλος της κουβέντας του, δεν άντεξε να συγκρατήσει άλλο τα δάκρυά του και λύγισε μπροστά στην κάμερα όσο μιλούσε για τον πατέρα του: «Υπήρξαν κάποιοι που μου έγραψαν πολύ κακά πράγματα, του τύπου είσαι κομματόσκυλο γιατί λες στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί. Εγώ προσπαθώ να σας πω απλά εμβολιαστείτε, γιατί θα σας πω 2-3 πράγματα που πραγματικά, δεν ξέρω πως θα νιώσετε. Εγώ τον μπαμπά μου δεν τον ξαναείδα. Δεν μπόρεσα να του πιάσω το χέρι, δεν μπόρεσα να τον αγκαλιάσω. Το μόνο που μπόρεσα να κάνω, είναι να του πω μπαμπά σε αγαπώ πολύ από το τηλέφωνο».




Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός με 608 διασωληνωμένους και ρεκόρ θανάτων

Σύννεφα lockdown πάνω από την Ευρώπη - Στο συρτάρι το «Plan B» της Αθήνας

Νίπτει τα χείρας η Διαρκής Σύνοδος: Μη εφικτός ο έλεγχος των rapid test για την είσοδο στους ναούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης