«Δεν είμαι άνετος στη σκηνή, το δουλεύω όμως» λέει ο Γιώργος Κακοσαίος

Οι καλλιτέχνες που θα βρεθούν επί σκηνής στο λαμπερό show ΜadWalk 2021 έκαναν δηλώσεις

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια των MADWALK, καταγράφοντας αποκλειστικές εικόνες από τις πρόβες, με τους καλλιτέχνες που θα βρεθούν επί σκηνής και τους σχεδιαστές!

«Είχα 8 χρόνια να εμφανιστώ στο MADWALK. Μου λένε πως έχουν μεγαλώσει με τα τραγούδια μου, έχω μεγαλώσει και εγώ. Μέχρι και η Βανδή μεγάλωσε με τα τραγούδια μου»  είπε γελώντας η Έλενα Παπαρίζου. «Δεν έχω ρωτήσει τον σύζυγό μου αν θα έρθει στα MADWALK» πρόσθεσε.

«Στο σπίτι σκουπίζω, σφουγγαρίζω, έχω μανία με τις ντουλάπες. Θέλω τα λευκά ρούχα σε λευκές κρεμάστρες» αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια για το πώς συμπεριφέρεται στο σπίτι της, ενώ σχετικά με το ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι του συζύγου της, η είπε: «Δε θα αφήσω ποτέ το σύζυγό μου να αδικήσει τραγούδι μου. Νομίζω ότι εμένα αγαπάει πιο πολύ».

«Μου αρέσει να ωριμάζω, αποδέχομαι τις αλλαγές, φέτος έκανα baby botox» είπε ακόμα η Έλενα Παπαρίζου, ενώ δήλωσε ότι «άνετα θα μπορούσα να ξαναεκπροσωπήσω την πατρίδα μου στη Eurovision».



Η Joanne δήλωσε ότι «Μου αρέσει πολύ η μόδα και η πασαρέλα», ενώ πρόσθεσε ότι «Χάρηκα που καταθέσαμε τραγούδι για τη Eurovision. Δεν είμαι στους πέντε, αλλά δε θεωρώ ότι είναι στημένο».

Η Ήβη Αδάμου ανέφερε ότι «Περνάω μηνύματα ισότητας με την εμφάνισή μου», ενώ η Χαρά Παππά αποκάλυψε ότι «Θα περπατήσω στη σκηνή και θα είμαι και στα backstage». «Με βρίσκετε μια χαρά στα προσωπικά μου, με θέλετε σώνει και ντε με τον Μπουράκ;» τόνισε, ενώ αποκάλυψε ότι έχει πληρώσει πολλά για ψυχοθεραπεία.

Τέλος, ο Γιώργος Κακοσαίος δήλωσε ότι «Έχω θέμα με την εξωστρέφειά μου, το δουλεύω όμως. Δεν είμαι τόσο άνετος στη σκηνή, αλλά θα το δουλέψω και θα δούμε πώς θα πάει».

Η λαμπερή βραδιά των MADWALK θα μεταδοθεί στο MEGA στις 16 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Απογραφή 2021: Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν λάβει τον φάκελο

Κερατσίνι: Οργή και ερωτήματα για τον θάνατο της 8χρονης που σφήνωσε σε πόρτα εργοστασίου

Δείτε τις 24 περιοχές με τους περισσότερους ανεμβολίαστους στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr