Για το ελληνικό #MeToo μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στην πρόσφατη συνέντευξή της και αποκάλυψε πως όταν εκείνη βίωσε σεξουαλική παρενόχληση, κανείς δεν έκανε τίποτα.
Μιλώντας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» εξήγησε πως έχει βιώσει πολλά παρόμοια περιστατικά. «Φυσικά και είχα παρόμοιες περιπτώσεις», δήλωσε αρχικά.
Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω δεχτεί κι εγώ σεξουαλική παρενόχληση, αλλά η κοινωνία δεν έκανε τίποτα. Το είπα στον φορέα, όπου είχε συμβεί το περιστατικό, και σε έναν δικό μου άνθρωπο».
Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την απώλεια της μητέρας της και το πόσο επώδυνα την βίωσε. «Το πρώτο κόψιμο του ομφάλιου λώρου είναι στη γέννα. Μετά έρχεται ένα άλλο κόψιμο ενός άλλου ομφάλιου λώρου, πιο συμπαντικού. Πρώτη φορά το βιώνω. Είχα και της γιαγιάς την απώλεια, αλλά η μάνα είναι άλλο πράγμα. Είναι η θεά μήτρα. Είναι το δοχείο που μας φέρνει εδώ σε αυτή την μορφή. Συλλαμβάνεις τον εαυτό σου να αναπαράγει μια συμπεριφορά που έκανε και η μητέρα σου. Κάθε μέρα την θυμάμαι. Αν δεν λυγίσεις πως θα δυναμώσεις; Δεν γίνεται. Είναι μύηση. Αν δεν πέσεις κάτω να νιώσεις ότι είσαι απόλυτα αδύναμος και στο έλεος κάποιου, πώς θα δυναμώσεις;», είπε χαρακτηριστικά.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.