Τέλος στην κόντρα του Κάνιε Γουέστ με τον Drake - Θα ανέβουν μαζί στην σκηνή με σκοπό την αποφυλάκιση του ισοβίτη, Λάρι Χούβερ

Τέλος στην κόντρα του Κάνιε Γουέστ με τον Drake - Θα ανέβουν μαζί στην σκηνή με σκοπό την αποφυλάκιση του ισοβίτη, Λάρι Χούβερ

Αν και οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ καλές, αφήνουν στην άκρη τις διαφορές τους και ενώνονται για έναν κοινό σκοπό, να αποφυλακιστεί ο ιδρυτής της συμμορίας Gangster Disciples του Σικάγο

west_drake
Δύο από τους διασημότερους ράπερς της Αμερικής, ο Κάνιε Γουέστ και ο Drake αφήνουν την «κόντρα» τους στο παρελθόν και ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, ετοιμάζονται να δώσουν από κοινού μία συναυκία στο Λος Άντζελες, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και να σταθούν όλοι μαζί υπέρ της απελευθέρωσης του Λάρι Χούβερ.



Πρόκειται για έναν 70χρονο πλέον, Αμερικανό ηγέτη της συμμορίας του Σικάγο, Gangster Disciples, ο οποίος εκτίει έξι φορές ισόβια κάθειρξη στις φυλακές ADX του Κολοράντο.

larry
Larry Hoover

Φυλακίστηκε, γιατί το 1971 διέταξε τη δολοφονία ενός 19χρονου εμπόρου ναρκωτικών και αργότερα διήυθυνε κύκλωμα ναρκωτικών μέσα από τη φυλακή με έσοδα άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο.

Κλείσιμο


Ο Γουέστ στο παρελθόν, σε μία συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ είχε ζητήσει ξανά την απελευθέρωση του Χούβερ, τονίζοντας πόσο σημαντικός είναι για εκείνον. «Σε ένα παράλληλο σύμπαν, εγώ είμαι αυτός. Και θέλω να τον απελευθερώσω, γιατί στην πραγματικότητα, μόνο καλό έκανε μέσα στο Σικάγο», είχε πει.

Για τους φανς τους, που δεν πίστευαν πως θα τους δουν ποτέ μαζί στην σκηνή, πριν από λίγα μόλις 24ωρα, ο Κάνιε Γουέστ ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την αφίσα της συναυλίας.


«Θα κάνουμε τα πάντα για να απελευθερώσουμε τον αδερφό μας, Λάρι Χούβερ», γράφει μεταξύ άλλων.



Ο γιος του ισοβίτη, Λάρι Χούβερ Τζούνιορ ευχαρίστησε κι εκείνος με την σειρά του τους δύο ράπερς που βοηθούν στην απελευθέρωση του πατέρα του. «Θα το κάνουμε γνωστό από στόμα σε στόμα, σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε. Θα δείξουμε με κάθε τρόπο ότι θέλουμε τον Λάρι Χούβερ πίσω στην κοινότητά μας», είπε.


Ανεβαίνει η θερμοκρασία, τοπικές βροχές από το βράδυ

«Απαγορευτικό» στους ανεμβολίαστους από αύριο - Όλα τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης