«Το θέατρο ήταν η διέξοδος για να ξεπεράσω τις απώλειες» εξομολογείται ο Λεωνίδας Κακούρης

«Το θέατρο ήταν η διέξοδος για να ξεπεράσω τις απώλειες» εξομολογείται ο Λεωνίδας Κακούρης

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, το επάγγελμά του και τον πατρικό του ρόλο

leonidas-kakouris-kentriki
Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως Δούκας Σεβαστός στις «Άγριες Μέλισσες», βρέθηκε σήμερα (18/11) το μεσημέρι στο πλατό της εκπομπής «Ελένη».

Με αφορμή την ερωτική σκηνή με την Κατερίνα Διδασκάλου στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1,  υποστήριξε: «Δεν είναι εύκολες οι ερωτικές σκηνές. Έρχεσαι κοντά με έναν άνθρωπο που δεν είστε εραστές. Βλέπεις τον άλλον μέσα από τα μάτια του ρόλου. Βλέπω ως Δούκας τη Μυρσίνη. Δεν μπορώ να τη δω ως Κατερίνα Διδασκάλου. Είναι σκηνές που εκτίθεσαι με έναν τρόπο, αλλά πάντα είναι προστατευμένες και μέσα από κάποιο ρόλο. Δεν δείχνεις την ερωτική σου ζωή. Δείχνεις την ερωτική ζωή του ρόλου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfsy4wm959u1-sf)


Κλείσιμο
Έπειτα, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Μέχρι τα 18 του είχε δύο σημαντικές απώλειες, αυτή του πατέρα και αυτή της αδερφής του. «Το χειρίστηκα με το να το αποδεχτώ. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Μπορεί από τη μία μέρα στην άλλη να αλλάξουν πάρα πολλά στοιχεία από κάτι ξαφνικό, για παράδειγμα ένα ατύχημα. Σε εκείνη την ηλικία ήμουν πιο εσωστρεφής και προσπαθούσα να μπορέσω, σαν το ζώο που γλύφει τις πληγές του, να βρω λίγο δύναμη και κουράγιο να συνειδητοποιήσω αυτό που έχει συμβεί και μετά να ξεζουμάρω και να φύγω από το κάδρο, να φύγω από το προσωπικό μου δράμα και να κοιτάξω γύρω μου. Αν κοιτάξουμε γύρω μας, αισθανόμαστε τυχεροί, ακόμα κι αν έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τους έχει συμβεί κάτι πολύ χειρότερο» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε:

«Επίσης, μία πάρα πολύ όμορφη διέξοδος για εμένα ήταν το θέατρο, το οποίο λειτουργεί ευεργετικά. Όλα αυτά που έχεις περάσει, σε κάποιους γίνονται βιβλίο, σε εμάς γίνονται ρόλοι. Από τον δικό μας ψυχικό κόσμο αντλούμαι για να μπορέσουμε να το ταιριάξουμε σε έναν ήρωα».



Ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχτηκε πως όταν ήταν μικρότερος, έκανε τρέλες, ενώ τώρα, ως πατέρας, είναι ο κλασικός γονιός που ανησυχεί για το παιδί του.

«Στη ζωή μου εγώ γενικότερα ήμουν ένα παιδί που έκανα υπερβολες. Για παράδειγμα έτρεχα με τη μηχανή μου, δεν έκανα επικυνδυνα πράγματα, αλλά «το πάταγα». Δεν φοβόμουν λιγότερο, αλλά η νιότη δεν έχει φόβο, δεν κρυώνει, δεν ανησυχεί. Στο παιδί μου θα πω πρόσεχε, μπορει να φανώ αφόρητα γραφικος, αλλά δεν μπορώ να μην το πω».

«Πρέπει ως γονείς να νιώθουμε τα παιδιά μας, να τα κατανοούμε, όσο μεγαλώνουν αλλάζουν. Μέσα από τα παιδιά μας βλέπουμε τον εαυτό μας. Όσον αφορά στα πράγματα που με ενοχλούν, υπάρχουν πολλά πραγματα που με ενοχλούν και με θυμώνουν, αλλα είναι όλα μέσα στη ζωή. Δε μπορείς να ζήσεις «ζεν» σε έναν κόσμο που είμαστε σαν μαγνητισμένοι πόλοι, αναγκαστικά θα διαφωνήσουμε» κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν στο Μαυροβούνι τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοούνταν από τη Δευτέρα

Αποφυλακίζεται μετά από έξι μήνες ο 48χρονος για την απόπειρα απαγωγής κοριτσιού στη Ραφήνα, επιβεβαιώθηκε το άλλοθί του

Αγνώριστη η γοητευτική Έλεν Μίρεν στο ρόλο της «Σιδηράς Κυρίας του Ισραήλ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης