Τζακ Γκρίλις: Ο άσος της Σίτι και η αλήθεια για την επίσημη σύντροφο και τις... δύο ερωμένες του!

Τζακ Γκρίλις: Ο άσος της Σίτι και η αλήθεια για την επίσημη σύντροφο και τις... δύο ερωμένες του!

Η νικήτρια του σόου «Love Island» ανάρτησε ένα βίντεο, όπου εξηγεί την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή - Η επί χρόνια σύντροφός του, Σάσα Άτγουντ, δεν γνώριζε τίποτα για καμιά από τις δύο ερωμένες του Γκρίλις

grealish
Μετά τις φήμες που θέλουν τον  επιθετικό της Manchester City Τζακ Γκρίλις να απατάει την -επί πολλά χρόνια- σύντροφό του, Σάσα Άτγουντ, με την ηθοποιό Έμιλι Άτακ, σειρά έχει η νικήτρια του show Love Island, Άμπερ Τζιλ.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η ηθοποιός δεν ήταν η μόνη που έβγαινε κρυφά με τον ποδοσφαιριστή, όσο εκείνος ήταν σε σχέση με τον παιδικό του έρωτα, την Άτγουντ, καθώς την ίδια περίοδο, έβλεπε και τη νικήτρια του show γνωριμιών.



Κλείσιμο
Η ίδια όμως, φαίνεται να μην γνώριζε τίποτα απολύτως για την σχέση που της «χρέωσαν».

Μάλιστα, η ίδια φρόντισε να δώσει την δική της απάντηση στα δημοσιεύματα, δηλώνοντας μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως πρόκειται για ψευδή δημοσιεύματα.

Στο άρθρο αναφερόταν πως η Τζιλ είναι θύμα του ποδοσφαριστή, όπως και η Άτγουντ, καθώς δεν είχε ιδέα ότι ο σύντροφός της έβλεπε και την Έμιλι Άτακ. «Τα δημοσιεύματα της ράγισαν την καρδιά και κατέστρεψαν μια ουσιαστική σχέση», αναφερόταν.



Επιπλέον, γραφόταν πως εκείνη γνώριζε ότι η σχέση του ποδοσφαιριστή με την Σάσα Άτγουντ είχε φτάσει στο τέλος της εδώ και πολύ καιρό και την είχε κοροϊδέψει. Μάλιστα, παρουσιαζόταν ως η «μόνη χαμένη της υπόθεσης» σε όλη αυτή την ιστορία.

Με την σειρά της πάντως, και η Σάσα Άτγουντ ζούσε στην «άγνοια», όπως μαρτυρά το δημοσίευμα της Sun. Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Η Σάσα έχει σοκαριστεί από το νέο της κρυφής σχέσης του Τζακ με την Έμιλι. Δεν είχε ιδέα μέχρι στιγμής. Του είπε "ή εγώ ή εκείνη". Όμως, αυτός δεν παραδέχεται την απιστία του».



Προς το παρόν, ο «παιδικός έρωτας» του Γκρίλις δεν έχει κάνει καμία αναφορά στην δεύτερη γυναίκα που μπήκε στην ζωή του, όμως είναι θέμα χρόνου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για την σχέση του και με τις τρεις γυναίκες.

Στο βίντεό της, η Τζιλ φαίνεται να διασκεδάζει με τις φήμες, γράφοντας πάνω του:  «Δε θα μάθετε ποτέ με ποιον έβγαινα, γιατί γράφετε κάθε μέρα όλα αυτά. Σταματήστε να  λέτε ψέματα»




Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ο βιαστής παιδιών και δολοφόνος Ντέιβιντ Κοξ που ζητούσε να τον εκτελέσουν «το ταχύτερο δυνατόν»

«Χειρόφρενο» σήμερα σε ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ - Στάση εργασίας στα λεωφορεία - Χωρίς δακτύλιο η Αθήνα

Ανεμβολίαστο κατά του κορωνοϊού το 30% των υγειονομικών στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης