«Ακούω ακόμα τον εκκωφαντικό ήχο από το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν, έγινε εσκεμμένα», περιγράφει η υπεύθυνη σεναρίου του Rust

«Ακούω ακόμα τον εκκωφαντικό ήχο από το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν, έγινε εσκεμμένα», περιγράφει η υπεύθυνη σεναρίου του Rust

«Σημάδεψε κατά μέτωπο, γεγονός που παραβιάζει όλους τους κανόνες της κινηματογραφικής βιομηχανίας», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου - Η Μέιμι Μίτσελ περιγράφει το τραγικό συμβάν

alec
Σχεδόν ένα μήνα μετά το τραγικό συμβάν στο σετ γυρισμάτων της ταινίας Rust, κατά το οποίο η κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς έπεσε νεκρή από το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν, ο ηθοποιός βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Νόμο.

Ενώ αρχικά, οι ευθύνες επιρρίπτονταν στην υπεύθυνη των όπλων Χάνα Γκουτιέρες και τον βοηθό σκηνοθέτη Ντέιβ Χολς, καθώς δεν είχαν ακολουθήσει το «πρωτόκολλο ασφαλείας», τώρα κατηγορείται και ο 63χρονος ηθοποιός.



Η υπεύθυνη σεναρίου της ταινίας, Μέιμι Μίτσελ κατέθεσε μήνυση εναντίον του ηθοποιού, κατηγορώντας τον πως πυροβόλησε εσκεμμένα την Χαλίνα Χάτσινς.

Η γυναίκα αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου, την οποία οργάνωσε μετά από προτροπή της δικηγόρου της ότι έχει προβεί σε μήνυση κατά του ηθοποιού, αφού ο ίδιος αμέλησε το πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθείται σε σκηνές, που περιλαμβάνουν όπλα.

Κλείσιμο


«Είδα την κίνηση που έκανε ο Άλεκ με το όπλο προς την κάμερα. Κρατούσα στο αριστερό μου χέρι το σενάριο και έβγαλα το τηλέφωνο από την τσέπη μου για να τσεκάρω το γιλέκο και το πουκάμισό του. Ξαφνικά, άκουσα μια έκρηξη, έναν δυνατό, εκκωφαντικό πυροβολισμό. Έμεινα άναυδη, άκουσα κάποιον να θρηνεί, έστριψα το βλέμμα μου τότε προς τον σκηνοθέτη μου, που έπεσε προς τα πίσω και κρατούσε το στήθος του και μετά έστριψα προς τον Άλεκ και είδα την Χαλίνα να πέφτει στα αριστερά μου», δήλωσε η Μέιμι Μίτσελ.



Στη μήνυση, που κατέθεσε η Υπεύθυνη Σεναρίου, εξηγεί πως ο ηθοποιός πυροβόλησε εσκεμμένα με ένα γεμάτο όπλο χωρίς δικαιολογία, παρόλο που η σκηνή που θα ακολουθούσε δεν περιλάμβανε πυροβολισμούς και άρα δεν χρειαζόταν να οπλίσει. Μάλιστα, τόνισε πως το να σημαδεύεις έναν άνθρωπο κατά μέτωπο είναι παραβίαση όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας.



Επιπλέον, κατέθεσε πως εκείνη την ημέρα το πρωτόκολλο ασφαλείας αγνοήθηκε από όλα τα μέλη της παραγωγής και έγιναν μάλιστα, ενέργειες, οι οποίες ήταν ενάντια σε όλα τα πρότυπα της κινηματογραφικής βιομηχανίας.





Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ο βιαστής παιδιών και δολοφόνος Ντέιβιντ Κοξ που ζητούσε να τον εκτελέσουν «το ταχύτερο δυνατόν»

«Χειρόφρενο» σήμερα σε ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ - Στάση εργασίας στα λεωφορεία - Χωρίς δακτύλιο η Αθήνα

Ανεμβολίαστο κατά του κορωνοϊού το 30% των υγειονομικών στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης