Γιώργος Λιανός: Ο εκνευρισμός του για τα δημοσιεύματα που γράφουν πως νοσεί από κορωνοϊό

Γιώργος Λιανός: Ο εκνευρισμός του για τα δημοσιεύματα που γράφουν πως νοσεί από κορωνοϊό

«Πολύς κόσμος έχει περάσει τη συγκεκριμένη αρρώστια ελαφριά. Ας ασχοληθούμε με αυτούς που την περνάνε πραγματικά βαριά», λέει ο παρουσιατής

Lianos
Ο Γιώργος Λιανός εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του κατά δημοσιευμάτων που κάνουν από χθες τον γύρο του διαδικτύου και αναφέρουν πως νοσεί από κορωνοϊό. Ο ίδιος μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει στον «Σφαίρα» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Χθες κάποιοι πήραν την πρωτοβουλία για κάτι που είναι ιατρικό θέμα και προσωπικό δεδομένο, όπως μου εξήγησαν κάποιοι νομικοί… Πήραν την πρωτοβουλία να με βγάλουν πως έχω κορονοιό. Χωρίς αυτή τη στιγμή να λέω ότι έχω ή δεν έχω. Γιατί είναι δικαίωμά μου, προσωπικό μου δεδομένο.

Και από τη στιγμή που ακούτε έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή στο μικρόφωνο να κάνει χαβαλέ και να περνάει καλά… Σημαίνει ό,τι και να έχω είμαι καλά για να βγαίνω στο μικρόφωνο και να κάνω τη δουλειά μου. Σωστά; Και αυτός είναι ο λόγος που δε βγαίνω να δώσω μια απάντηση σε φίλους δημοσιογράφους που μου στέλνουν μηνύματα. Παιδιά μην ασχολείστε με αυτό.

Πραγματικά δεν αξίζει από τη στιγμή που με βλέπετε και μιλάω είναι οκ. Πολύς κόσμος έχει περάσει τη συγκεκριμένη αρρώστια ελαφριά. Ας ασχοληθούμε με αυτούς που την περνάνε πραγματικά βαριά».

Γιώργος Λιανός: "Δεν λέω ότι έχω ούτε δεν έχω κορονοϊό. Είναι προσωπικό δεδομένο"


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Ο Φάουτσι προειδοποιεί ότι η έξαρση του κορωνοϊού το χειμώνα θα επηρεάσει και τους εμβολιασμένους - Τι λέει για την 3η δόση

Φερνάντο Σάντος: «Αν δεν πάμε Μουντιάλ θα φύγω» - Τι είπε ο Πορτογάλος τεχνικός για το... επεισόδιο με τον Ρονάλντο

Το νέο τρέιλερ του «Spider-Man No Way Home» βάζει τον Πίτερ Πάρκερ αντιμέτωπο με τους κακούς του Πολυσύμπαντος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης