Να αποδράσει στο εξωτικό Ντουμπάι αποφάσισε η Άννα Βίσση και μάλιστα με καλή παρέα, τον φίλο της, Χάρη Σιανίδη.
Η Ελληνίδα σταρ και ο PR manager αναχώρησαν τη Δευτέρα από την Ελλάδα και επισκέφτηκαν το διάσημο «Burj Al Arab» δίνοντας το «παρών» σε εκδήλωση των διάσημων οίκων Gucci και Balenciaga.
Μάλιστα η Άννα Βίσση ανέβασε μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία με το μαγιό της, με λεζάντα: «Είχα ένα όνειρο χθες το βράδυ πως ήταν ξανά καλοκαίρι»
Η Άννα Βίσση μαζί με τον Χάρη Σιανίδη, το πρωί απόλαυσαν την βόλτα τους στα μαγαζιά της περιοχής, ήπιαν τον καφέ και το ποτό τους, ενώ βρέθηκαν και στο Nammos Dubai.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.