«Θα έγραφα ένα τραγούδι ερωτικό για τη Λάουρα. Για εμένα είναι όλα πηγή έμπνευσης, προφανώς και η Λάουρα είναι» τόνισε, κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».
Ωστόσο, ερωτηθείς πώς βλέπει τη σχέση του με την όμορφη παρουσιάστρια στο μέλλον, απέφυγε να απαντήσει, αφού πιστεύει στο μάτι.
Σχετικά με την έκθεση που είχε από μικρή ηλικία, σχολίασε: «Νόμιζα ότι η έκθεση σε τόσο μικρή ηλικία μου έκανε κακό, αλλά τελικά μου έκανε καλό. Όταν ήμουν μικρός, δεν καταλάβαινα αυτή τη δημοσιότητα, οπότε ήταν σαν να μεγάλωνα μαζί με όλο αυτό. Οπότε το να κάνω κάτι σπουδαίο και να ξέρουν όλοι είμαι, δεν μου κάνει ποιος».
Όταν ρωτήθηκε αν βίωσε bullying σε μικρή ηλικία, σημείωσε: «Αν βίωσα από κάποιους, τώρα είμαστε οι καλύτεροι φίλοι με αυτούς».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς