Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκαθαρίζει με μία ανάρτηση τι ακριβώς εννοούσε με τις δηλώσεις του για τον Νίκο Μουτσινά

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκαθαρίζει με μία ανάρτηση τι ακριβώς εννοούσε με τις δηλώσεις του για τον Νίκο Μουτσινά

«Ας αναγνωρίσει ο καθένας μας τα λάθη του παρελθόντος του και ας τα διορθώσει», αναφέρει μεταξύ άλλων 

kapoutzidis
Τοποθετήθηκε εκ νέου ο Γιώργος Καπουτζίδης σχετικά με τις προηγούμενες δηλώσεις που έκανε αναφορικά με τον τρόπο που συμπεριφέρεται γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε στο «Popaganda» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε κάτι που τον ενοχλεί και δεν είναι άλλο από την συμπεριφορά γνωστού παρουσιαστή απέναντι σε ανθρώπους της επαρχείας.

«Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο, για να γελάσουμε”.Από εκεί και πέρα όμως, είναι δική σου αποκλειστικά και μόνο επιλογή το να μπεις στο Instagram κάποιου και να του ευχηθείς θάνατο, δεν σε βάζει κανένας άλλος. Γιατί επιλέγεις να το κάνεις είναι δικό σου θέμα και από τη στιγμή που το έκανες, νομίζω ότι πρέπει να πας να δεις έναν γιατρό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μετά τα εκατοντάδες σχόλια που δέχτηκε για τις δηλώσεις του, καθώς προέκυψε ότι αναφερόταν στον Νίκο Μουτσινά, ο ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση για να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με τα λεγόμενά του και να ξεκαθαρίσει πως σκοπός του δεν ήταν να προσβάλλει κανέναν.

«Δεν είναι δυσνόητο αυτό που προσπάθησα να πω και δεν πρέπει να μείνει στα όρια του προσωπικού. Ας αποφασίσουμε απλώς το εξής. Να βγάλουμε την εξωτερική εμφάνιση κάποιου από τη λίστα των θεμάτων με τα οποία γελάμε. Ας δώσουμε την ελευθερία ο ένας στον άλλο να φορέσει οτι θέλει, να χτενιστεί όπως θέλει και να περπατήσει ελεύθερος στο δρόμο όπως θέλει. Ας αποφασίσουμε να το κάνουμε όλοι μαζί αυτό. Και οι δρόμοι θα γεμίσουν με πιο ελεύθερους και πιο χαρούμενους ανθρώπους. Όπως δεν επιτρέπεται στον Ξιαρχο να κάνει πλάκα με το ρούχο του αλλου, να μην επιτρέπεται ούτε στον Καπουτζιδη, ούτε στο Μουτσινά ούτε σε κανέναν μας. Αυτό λέω. Ας αναγνωρίσει ο καθένας μας τα λάθη του παρελθόντος του, ας τα διορθώσει, και ας αναγνωρίσουμε όλοι μαζί, ποιο είναι το επίπεδο του χιούμορ μας και ας το καλυτερεύσουμε. Όσο για τη σάτιρα, ας θυμηθούμε ξανά αυτό που μας μάθανε στο σχολείο. Η σάτιρα γινόταν από τους σατιρικούς ποιητές απέναντι στους έχοντες εξουσία και μόνο. Μπορεί ο κόσμος μας να γίνει πιο όμορφος», έγραψε στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτησή του:





Ειδήσεις σήμερα

Τοπικές βροχές σήμερα και άνεμοι έως 7 μποφόρ - Πού υπάρχει πιθανότητα καταιγίδων

Τουλάχιστον 20 νεκροί σε επίθεση εναντίον της χωροφυλακής στη Μπουρκίνα Φάσο

Το φάρμακο της AstraZeneca κατά της COVID-19 εγκρίθηκε για επείγουσα χρήση στο Μπαχρέιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης