«Η Βασιλική κατανοεί το δεσμό Αστέρη -Αργυρώς, αλλά δεν θα πει “καλά κάνετε”», λέει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον Σασμό

«Η Βασιλική κατανοεί το δεσμό Αστέρη -Αργυρώς, αλλά δεν θα πει “καλά κάνετε”», λέει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον Σασμό

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην δραματική σειρά του Alpha

sasmos
«Η Βασιλική κατανοεί το δεσμό Αστέρη -Αργυρώς. Είναι υποστηρικτική αλλά δεν θα πει “καλά κάνετε. Προχωρήστε ελεύθερα”». Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η Βασιλική στον «Σασμό», μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη για το ρόλο της στη δημοφιλή σειρά του Alpha αλλά και για την οικογένειά της.

«Τα τελευταία 2-3 χρόνια άρχισαν να γίνονται ενδιαφέρουσες δουλειές στην τηλεόραση…. Δείχνει να μιλάμε για πέρασμα σε μια νέα εποχή, όπου επικοινωνεί το θέατρο με την τηλεόραση. Θα δούμε το πού θα οδηγήσει» λέει. «Όποτε μπορώ βλέπω τον “Σασμό” στην τηλεόραση…» σημειώνει η Μ.Λαμπροπούου. Όσο για την οικογένειά της και τις κόρες της… «έχουν πάντοτε το χρόνο που χρειάζονται μαζί μου. Οι κόρες μου, 8 και 12 ετών, με έχουν δει λίγο στην τηλεόραση. Σε γενικές γραμμές είμαστε επιλεκτικοί (σύζυγός της είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Νταλιάνης) στο τι θα δουν…».

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου (Βασιλική Σταματάκη-Καστρινάκη | Σασμός) στο Happy Day


«Παρακολουθώ τον Σασμό» αναφέρει στην κάμερα του «Happy Day», ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Νταλιάνης, σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου. Το ζευγάρι Μαθιού-Βασιλικής «είναι πολύ ωραίο» σημειώνει. Και αποκαλύπτει ότι… «η Μαριλίτα ήταν διστακτική να δεχθεί το ρόλο στο Σασμό, λόγω των παιδιών και των μεταπτυχιακών κι εγώ την παρότρυνα».




Ειδήσεις σήμερα

Τοπικές βροχές σήμερα και άνεμοι έως 7 μποφόρ - Πού υπάρχει πιθανότητα καταιγίδων

Τουλάχιστον 20 νεκροί σε επίθεση εναντίον της χωροφυλακής στη Μπουρκίνα Φάσο

Το φάρμακο της AstraZeneca κατά της COVID-19 εγκρίθηκε για επείγουσα χρήση στο Μπαχρέιν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης