Η Μπέσυ Μάλφα σε συνέντευξή της μίλησε για το ελληνικό #MeToo αλλά και για τον λόγο που έχει επιλέξει να μην μιλά με ορισμένους συναδέλφους της.
Για το κίνημα #metoo που πήρε μεγάλες διαστάσεις στο χώρο σας, τι έχετε να πείτε; «Ξεκίνησε όλο αυτό το κίνημα από όπου υπάρχει βήμα και άνθρωποι δυνατοί για να μιλήσουν. Θέλει τεράστια δύναμη και χαίρομαι που την βρήκαν. Δεν την βρίσκουν όλοι γιατί φοβούνται την κοινωνική κατακραυγή ή δεν είναι έτοιμοι να μιλήσουν. Γιατί αυτό μένει για πάντα στην ψυχή σου. Έχω ακούσει εν τω μεταξύ αυτές τις αηδίες «γιατί δεν το ‘πε τότε» ή «τα’θελε και τα έπαθε» από ανθρώπους, που χωρίς να το ξέρουν, έχω επιλέξει να μην τους ξαναμιλήσω. Αν θα μιλήσω, θα είναι πολύ τυπικές οι σχέσεις μαζί τους. Γιατί δεν καταλαβαίνω από πού ορμώμενοι το αντιμετωπίζουν έτσι. Ίσως δεν έχουν συναισθήματα ή αντιληπτικότητα για να καταλάβουν τους άλλους ανθρώπους; Πάντως είναι κάτι που με θυμώνει. Όποτε νιώσει κανείς έτοιμος, θα το κάνει. Τέλος», είπε η ηθοποιός στο περιοδικό «Εγώ».
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events