«Σκέφτομαι να ανοίξω ένα στούντιο αισθητικής» λέει ο Βαλάντης
Ο τραγουδιστής μιλά για τα επαγγελματικά του σχέδια
Ο Βαλάντηςαφήνει το μικρόφωνο και «πιάνει» τις σπουδές! Ο καλλιτέχνης φοιτά σε σχολή αισθητικής και κάνει αποτρίχωση, μακιγιάζ και νύχια!
Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» και οι δηλώσεις του ξαφνιάζουν.
«Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Είχα δώσει εξετάσεις για να μπω το 1993, όπου και είχα περάσει πρώτος στην Αισθητική, όπου και το συνέχισα για πέντε χρόνια. Τώρα, που βρήκα χρόνο, αποφάσισα να το συνεχίσω και να πάρω το πτυχίο μου» υποστήριξε ο Βαλάντης, ο οποίος σπουδάζει Αισθητική.
Έπειτα, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του πλάνα: «Σκέφτομαι να ανοίξω ένα στούντιο αισθητικής. Με ενδιαφέρει και ο τομέας των καλλυντικών. Παλιά έβαφα τις συντρόφους μου. Το σωστό μακιγιάζ είναι να φαίνεται ότι δεν έχεις βαφτεί».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.