Ο Χρήστος Μάστορας μιλά για την καταγωγή του από τη βόρεια Ήπειρο και λέει πως δεν βίωσε ρατσισμό

Ο Χρήστος Μάστορας μιλά για την καταγωγή του από τη βόρεια Ήπειρο και λέει πως δεν βίωσε ρατσισμό

Τι είπε ο γνωστός τραγουδιστής για την προσωπική του ζωή αλλά και τις σχέσεις Ελλήνων - Αλβανών

Mastoras
Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Μάστορας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο γνωστός τραγουδιστής και frontman του συγκρoτήματος «Melisses» μίλησε για την καταγωγή του από χωριό στην βόρεια Ήπειρο, αλλά και για τις σχέσεις Ελλήνων – Αλβανών.

«Προσωπικά δεν βίωσα τον ρατσισμό όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Όταν το 1990 όμως επαναπατρίστηκαν οι γονείς μου, γιατί μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή την κουβέντα, τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Οι Έλληνες υποδέχθηκαν τους Βορειοηπειρώτες με ανοιχτές αγκάλες. “Τα αδέλφια μας οι Βορειοηπειρώτες”. Σιγά σιγά όμως καλλιεργήθηκε στα media ένα αίσθημα φόβου απέναντι στους Αλβανούς που είχαν μόλις έρθει στην Ελλάδα. Κάποια ίσως να ήταν όντως εγκληματίες, κάποιοι είχαν βγει από τις φυλακές αλλά δυστυχώς την πλήρωσαν και Αλβανοί οικογενειάρχες που ήρθαν ως οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα και Βορειοηπειρώτες», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfnldwiwhuip-st)


Και πρόσθεσε: «Οι Αλβανοί φοβόντουσαν να πουν ότι είναι Αλβανοί και χρησιμοποιούσαν τη λέξη Βορειοπειρώτες για να ενσωματωθούν. Δεν ήταν δικό τους λάθος. Και έτσι εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τη δική μας ταυτότητα. Την δική μας εθνική συνείδηση», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Η προσωπική ζωή και η επιθυμία να κάνει παιδιά

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον τραγουδιστή για την προσωπική του ζωή αλλά και το εάν πρόκειται να τον δούμε σύντομα γαμπρό:
«Δεν σκέφτομαι τον γάμο στο άμεσο μέλλον γιατί πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος άνθρωπος. Δεν υπάρχει για την ώρα. Είμαι όμως παραδοσιακός τύπος. Θα ήθελα παιδάκια, δηλαδή μια κορούλα θα την ήθελα κάποια στιγμή», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfnlj9vwjk55-st)
Κλείσιμο


Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε και για τις σπουδές του στο ΤΕΙ Οινολογίας τις οποίες δεν ολοκλήρωσε ποτέ: «Πήγα δέκα φορές και νομίζω πως δεν με κέρδισε η ακαδημαϊκή μόρφωση, δυστυχώς», αποκάλυψε καλεσμένος στη Late Night εκπομπή του ANT1.

Ειδήσεις σήμερα:

Αρχίζει η δίκη του «ψευτογιατρού» για 12 θανάτους καρκινοπαθών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών

Σήμερα στη Βουλή η συζήτηση συγκρότησης εξεταστικής για γκάλοπ και κονδύλια

Η Ελλάδα «μέσα στο 4ο κύμα» της πανδημίας: Συμπιέζεται το ΕΣΥ, αποσυμπιέζονται οι εμβολιασμοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης