Στηβ Μιλάτος: «Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Σταματόπουλο, ξεκάθαρα όχι»

Στηβ Μιλάτος: «Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Σταματόπουλο, ξεκάθαρα όχι»

Ο πρώην παίκτης του Big Brother μίλησε για την συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον τότε αρχισυντάκτη της εκπομπής, Παύλο Σταματόπουλο

steve_milatos
Για την συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην εκπομπή μίλησε το μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother, Στηβ Μιλάτος.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» ο ίδιος δεν είχε κάποιο πρόβλημα στην συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά με τον τότε αρχισυντάκτη της εκπομπής, Παύλο Σταματόπουλο.

«Όταν συνεργάστηκα με την Σπυροπούλου, η περίοδος ήταν πιο δύσκολη. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα, τα οποία παραδέχτηκε και η ίδια στο τέλος. Δεν ήταν αυτή το πρόβλημα, αλλά ο Παύλος Σταματόπουλος», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια εξήγησε πως αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν του έδινε χρόνο για να εκφράσει τις απόψεις του και να παρουσιάσει πτυχές του εαυτού του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfmtq9v0phq9-st)


«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε στο live του Big Brother ότι εκείνος ήταν που δεν ήθελε να μου δώσει πολύ χρόνο. Οπότε, όταν ο άλλος σε αποκόβει, επειδή είναι αρχισυντάκτης της εκπομπής, πώς θα μπορέσεις εσύ να παρουσιάσεις τις πτυχές του εαυτού σου και να μιλήσεις πιο καθαρά;», εξήγησε.

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά μελλοντικά, ο Στηβ Μιλάτος είναι αρνητικός. «Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Σταματόπουλο, ξεκάθαρα όχι», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Τέλος αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του. Όπως εξήγησε, παρόλο που δεν έχει προηγηθεί κάποιος τσακωμός μεταξύ τους, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μείνει φίλος με έναν άνθρωπο, με τον οποίο έχουν ερωτευτεί πολύ.





Ειδήσεις σήμερα:

Το φαινόμενο Χρήστος Κυριαζής που γύρισε την πλάτη στο χρήμα και τη δημοσιότητα

Ο Jason Momoa «κομμάτια» σε πάρτι: Πάταγε τα παπούτσια του και έβγαζε σε όλους τη γλώσσα

Τα μηνύματα της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό μετά την πρόκληση της Ολλανδής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης