Παύλος Σταματόπουλος: Τι αποκαλύπτει για την εποχή που συνεργαζόταν με Μενεγάκη και Κορομηλά

Παύλος Σταματόπουλος: Τι αποκαλύπτει για την εποχή που συνεργαζόταν με Μενεγάκη και Κορομηλά

Όσα μοιράστηκε με τον Νίκο Κοκλώνη, καλεσμένος του στο Celebrity Travel στο Χονγκ Κονγκ.

koklonis1
Με την πιο χαμογελαστή παρέα βρέθηκε στο Χονγκ Κονγκ ο Νίκος Κοκλώνης. Ο MrTravel ταξίδεψε τη Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της στο Έλα Χαμογέλα του OPENTV μέχρι την… άλλη του κόσμου, στο high tech Χονγκ Κονγκ.

Μέσα σε λίγες μέρες ο Νίκος φρόντισε οι καλεσμένοι του να ζήσουν τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες που προσφέρει ένα ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ, με αποκορύφωμα τη βόλτα στον Πύργο του Μακάο όπου η παρέα τόλμησε να κάνει bungee jumping από ύψος 233 μέτρων!

Ο Νίκος τους αντάμειψε για το θάρρος τους με ένα χαλαρωτικό παραδοσιακό μασάζ, αλλά και μια χαλαρή νυχτερινή βόλτα στη φημισμένη αγορά της Temple street, καθώς και μια επίσκεψη στα θεαματικά καζίνο του Μακάο που συναγωνίζονται αυτά του Βέγκας.

Μετά την εξομολόγηση της Σίσσυς, στο νέο επεισόδιο σειρά έχει ο φίλος, κουμπάρος και συνεργάτης της στον Έλα Χαμογέλα, ο δημοσιογράφος Παύλος Σταματόπουλος. Πως η σχέση του με τη Σίσσυ έγινε «αδελφική» μέσα στα χρόνια; Τι γεύση του άφησαν οι συνεργασίες του με παρουσιάστριες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση όπως η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη; Τι λέει για την περίοδο που βρέθηκε στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha, αλλά και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, στα πρώτα της βήματα ως κεντρική παρουσιάστρια;

Την κουβέντα του Νίκου με τον Παύλο, ακολουθεί αυτή με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που μιλά για τη μεγάλη αλλαγή που έφερε στη ζωή του η δημοσιότητα, αλλά και τη σχέση του με την Ευριδίκη Βαλαβάνη. Ποια είναι τα επόμενα κοινά σχέδια του πολυσυζητημένου ζευγαριού που γνωρίστηκε στον Άγιο Δομίνικο την πρώτη σεζόν του Survivor και η σχέση του έκτοτε γίνεται όλο και πιο δυνατή;

Όλες οι απαντήσεις στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel, αυτή την Κυριακή 31 Mαρτίου στις 17:50 στο OPEN.


kong2
kong1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης