Μέγκαν Μαρκλ: Λαμπερή με κατακόκκινο φόρεμα στη Νέα Υόρκη

Μέγκαν Μαρκλ: Λαμπερή με κατακόκκινο φόρεμα στη Νέα Υόρκη

Έκλεψε την παράσταση με το σκίσιμο και το ντεκολτέ του φορέματός της η σύζυγος του Χάρι σε γκαλά - Τι δήλωσε στις κάμερες - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

HARRY_MEGHAN2
Πιο λαμπεροί από ποτέ εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Το διάσημο ζευγάρι με χολιγουντιανό αέρα έδωσε το παρών στο Salute to Freedom Gala 2021 στη Νέα Υόρκη.

Την παράσταση έκλεψε η Μέγκαν Μαρκλ η οποία φόρεσε μια κόκκινη τουαλέτα «Carolina Herrera» με ντεκολτέ και μακριά ουρά. Το ζευγάρι δεν σταμάτησε να χαμογελά και έδειχνε ευτυχισμένο με τη νέα τους ζωή μακριά από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η δούκισσα του Σάσεξ παρευρέθηκαν σε ένα γκαλά στη Νέα Υόρκη για να τιμήσουν τον στρατό, την παραμονή της Ημέρας των Βετεράνων στις ΗΠΑ και την ημέρα Μνήμης για το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου που εορτάζεται στις 11 Νοεμβρίου.

Δείτε το βίντεο με την άφιξη του ζεύγους  Χάρι - Μέγκαν στο γκαλά 


Η Δούκισα του Σάσεξ κατέφθασε στην εκδήλωση «Salute to Freedom», η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα αεροπλανοφόρο που βρίσκεται στο Μουσείο Θάλασσας, Αεροπορίας και Διαστήματος, στη Νέα Υόρκη με μια εντυπωσιακή, κόκκινη τουαλέτα Carolina Herrera με ένα βαθύ κόψιμο στον μηρό που το συνδύασε με κόκκινες σατέν γόβες Giuseppe Zanotti slingback. Το ζευγάρι φορούσε καρφίτσες με τις κλασσικές κόκκινες παπαρούνες, που συμβολίζουν τα αιματοβαμμένα πεδία του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και τις παπαρούνες που βάφτηκαν κόκκινες από το αίμα των στρατιωτών. Η Μέγκαν Μαρκλ δεν άφησε ούτε για ένα λεπτό το χέρι του συζύγου της ο οποίος ήταν ντυμένος με μαύρο σμόκιν και τα μετάλλια του, λόγω της επισημότητας της εκδήλωσης.
d


Κλείσιμο
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον πρίγκιπα Χάρι η Δούκισα του Σάσεξ απάντησε πως «είμαι πάντα περήφανη για αυτόν». Ο πρίγκιπας Χάρι, έδωσε τα μετάλλια για τα βραβεία Intrepid Valor σε πέντε στρατιωτικούς, βετεράνους και στρατιωτικές οικογένειες.



prince_Harry _Meghan_Markle_000_9RE9DG
Ακόμα και η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μέγκαν με το κόκκινο φόρεμα της Καρολίνα Χεράρα στο Γκαλά Μνήμης για τα θύματα του Α'Παγκοσμίου Πολέμου στη Νέα Υόρκη επικρίθηκε από τα βρετανικά tabloids σαν μια προσπάθεια επισκίασης της Κέιτ Μίντλετον
Duke_and_duchess_of_Sussex_08
Duke_and_duchess_of_Sussex_04
Duke_and_duchess_of_Sussex_05
Duke_and_duchess_of_Sussex_07
Duke_and_duchess_of_Sussex_09
Duke_and_duchess_of_Sussex_01
Duke_and_duchess_of_Sussex_10
Duke_and_duchess_of_Sussex_11


Ειδήσεις σήμερα:

Για 13η φορά συνελήφθη η μητέρα ανήλικων κλεφτών στην Άρτα!

Τηλεθέαση Τετάρτης: Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά

Διόρθρωση στο άνοιγμα της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης