Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Δίχασε το κοινό η φωτογραφία τους στο εξώφυλλο του περιοδικού Time

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Δίχασε το κοινό η φωτογραφία τους στο εξώφυλλο του περιοδικού Time

Η κακή επεξεργασία τους έκανε να μοιάζουν με «καρτούν»

harry_meghan
Στην λίστα του περιοδικού Time με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο μπήκε ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Την ημέρα των 37ων γενεθλίων του Δούκα του Σάσσεξ, το βρετανικό περιοδικό αφιέρωσε το τεύχος του στο πρώην βασιλικό ζευγάρι, συμπεριλαμβάνοντάς τους μέσα στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή. Το πρόβλημα όμως για το κοινό, δεν ήταν αυτή τους η διάκριση, αλλά οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν στο τεύχος του περιοδικού.

Ο πρίγκιπας Χάρι ποζάρει πίσω από την σύζυγό του, ενώ την αγκαλιάζει από τους ώμους, φορώντας ένα μαύρο σύνολο που κάνει πλήρη αντίθεση με το δικό της λευκό. Αυτό όμως, που δίχασε το κοινό είναι η επεξεργασία που έχει υποστεί η φωτογραφία τους, αφού τα πρόσωπά τους είναι σχεδόν θολά από το πολύ ρετούς.



Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν, αφού τα σχόλια σχετικά με την φωτογραφία έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, τονίζοντας πόσο κακή δουλειά έχει γίνει στο εξώφυλλο. Μάλιστα, τα περισσότερα μιλούν για «πρόσωπα - καρτούν».

Κλείσιμο
Αν μη τι άλλο όμως, οι Σάσσεξ έχουν και τους υποστηρικτές τους. Ανάμεσα στα αρνητικά σχόλια, ο φίλος τους και σεφ της οργάνωσης World Central Kitchen Χοσέ Αντρές, έγραψε σχετικά με την φωτογραφία: «Σε μία εποχή, όπου όλοι έχουν άποψη για άτομα που δεν γνωρίζουν, ο Δούκας και η Δούκισσα έχουν συμπόνια για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. Δεν εκφράζουν απλώς μια άποψη. Τρέχουν προς τον αγώνα».


Ειδήσεις σήμερα

Ποιοι θα πρέπει να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου - Το σχέδιο της επιτροπής

iPhone 13: Ελκυστικό ναι, επαναστατικό όχι

ΗΠΑ-Κίνα: «Άκυρο» στον Μπάιντεν από τον Σι Τζινπίνγκ για δια ζώσης σύνοδο κορυφής - Διαψεύδει ο Αμερικανός πρόεδρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης