Το «MEGA Star» υποδέχεται την Τάνια Μπρεάζου και την Χρύσα Κατσαρίνη

Το «MEGA Star» υποδέχεται την Τάνια Μπρεάζου και την Χρύσα Κατσαρίνη

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 16:30 στο MEGA

mega_star
Το «MEGA Star», η μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, δίνει ραντεβού με τους φίλους του ελληνικού πενταγράμμου κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Αυτό το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου, η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται στο «MEGA Star» την Τάνια Μπρεάζου και τη Χρύσα Κατσαρίνη.

Η τραγουδίστρια Τάνια Μπρεάζου, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλάει για τα εφόδια και την αναγνωρισιμότητα που της έδωσε η συμμετοχή της στο «Χ Factor» αλλά και τα σχέδια της για το μέλλον. Στο «MEGA Star» έρχεται και η stand-up κωμικός Χρύσα Κατσαρίνη, η οποία περιγράφει τις όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές της καριέρας της, ενώ αποκαλύπτει ποιο είναι το πιο ιδιαίτερο video που έχει κάνει.

MEGA Star | Σάββατο 13/11, 16:30 (trailer)

Από το «MEGA Star» δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αστείες δοκιμασίες. Η Τάνια και η Χρύσα έρχονται αντιμέτωπες στο παιχνίδι ερωτήσεων. Η νικήτρια θα αναδειχθεί μέσα από μια πολύ διασκεδαστική αναμέτρηση.

Κλείσιμο
breazou

katsarini

Ακόμα, ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλάει για όλα σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Δημητριάδη.

Η κάμερα του «MEGA Star» μπαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» και παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα από την ιδιαίτερη μουσική βραδιά που ετοιμάζει ο διαχρονικός τραγουδοποιός Κώστας Τουρνάς.

Στην ενότητα «Χάι-5» θυμόμαστε 5 Έλληνες super star καλλιτέχνες που έκαναν guest εμφάνιση σε τηλεοπτικές σειρές του MEGA. Τέλος, παρακολουθούμε το ελληνικό TOP-10 με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.




Ειδήσεις σήμερα

Βίντεο-ντοκουμέντο από το φονικό σε ψιλικατζίδικο στην Τούμπα: Η μάχη του υπαλλήλου με τον ληστή

GNTM: Οι επιστροφές, οι... καταστροφές που προκάλεσε η Φουρέιρα και η αποχώρηση - Δείτε βίντεο

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας διέκοψε την ενημέρωση για την Covid για να βάλει για ύπνο την κόρη της - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης