Μαρία Γεωργιάδου: «Ο κόσμος έχει ανάγκη το χιούμορ στη ζωή του», αναφέρει για τη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα»

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη νέα κωμική σειρά του MEGA

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Μαρία Γεωργιάδου, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα»!

«Το κλίμα στους Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα έχει πολύ γέλιο. Το κείμενο είναι αστείο, ίσως είμαστε όμως και εμείς επιρρεπείς στο γέλιο», είπε η ίδια γελώντας.

«Υποδύομαι τη Λίτσα Μπακλάφα, την σύζυγο του δημάρχου. Είμαι μεγαλομανής, έχω εμμονή με το ντύσιμό μου και μια ρομαντική πλευρά. Τη Λίτσα θα την δούμε και λίγο ερωτευμένη», σημείωσε για το ρόλο της.



«Ο κόσμος έχει ανάγκη το χιούμορ στην ζωή του και να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με γέλιο. Εμπνέομαι για τις σειρές μου από την ίδια τη ζωή. Από πράγματα που με προβληματίζουν. Όταν αντιμετωπίζω διλήμματα σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι, αλλά τελικά αποφασίζω με το ένστικτό μου», συνέχισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Αναφερόμενη, τέλος, στο γιο της που βρίσκεται στις ΗΠΑ, η ίδια είπε ότι «ο γιος μου ο Αλκιβιάδης τελείωσε τις σπουδές του στην Αμερική και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα. Φυσικά και μου λείπει, αλλά είναι εκεί που θέλει να είναι και αυτό για εμένα είναι αρκετό».






Ειδήσεις σήμερα

Όχι σε lockdown ακόμη κι αν το προτείνει η επιτροπή γιατί έχουμε το εμβόλιο, ξεκαθαρίζει ο Βορίδης

Με την σχολική κάρτα οι μαθητές στα μαγαζιά και την εστίαση, λέει ο Γεωργαντάς

Στις Άγριες Μέλισσες ο Ζάχος δείχνει τις προθέσεις του στην Ελένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr