Σταθεροί στο τηλεμενού Πετράκος και Ξιαρχό, και 15 χιλιάδες υποψήφιοι για το Survivor

Σταθεροί στο τηλεμενού Πετράκος και Ξιαρχό, και 15 χιλιάδες υποψήφιοι για το Survivor

Η εικόνα του τηλεοπτικού αχταρμά δεν είναι τυχαία, είναι απόλυτα αντιπροσωπευτική της κατάστασης που επικρατεί μπροστά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες

petrakos34
Δεν πα' να λες. Αλί που το έχει η κούτρα μας. Πάλι ο Γρηγόρης Πετράκος έδωσε συνέντευξη. Γιατί αν δεν έχουμε ραπόρτο κάθε δύο ημέρες, δεν θα πάει καλά η εβδομάδα μας προφανώς. Πάλι ο Πετράκος για τα κρούσματα. Τα λόγια είναι περιττά.

Και φυσικά μην χάσουμε βήμα του Ξιαρχό, μη και δεν μάθουμε πως ήταν το τελευταίο 24ωρο. Αφήστε τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα και μην ξύνετε πληγές... Αλλά αν κάτι κάνει νούμερα, τότε όλα καταρρίπτονται.

ξιαρχο


Φυσικά οι ξαναζεσταμένες και ανόητες κόντρες είναι η τηλεοπτική σταθερά μας. Είπα, είπες, είπε. Ο ένας απαντάει στον άλλο, μετά απαντάει ένας τρίτος και έρχεται ο πρώτος και απαντάει στους δύο επόμενους και όλοι μαζί σε όλους. Αυτό το «Παίρνει θέση στη διαμάχη» εγώ όταν το βλέπω στα σούπερ, αλλάζω κανάλι και αναζητώ καθαρόαιμες αυθεντικές κωμωδίες, όχι γιαλαντζί. Ντροπή κάπου όμως.

Οαση η συνέντευξη της Γιώτας Νέγκα σήμερα στον Κώστα Τσουρό στο «Μega Καλημέρα». Ομορφες και ουσιαστικές ιστορίες, ωραίος λόγος, ώριμες τοποθετήσεις. Απόλαυση.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfk8g3dwu51l-st)


Αλλαγές και πολλές ανακατατάξεις στο OPEN. Λογικό αλλά επειδή δουλεύουν άνθρωποι και αγωνιούν για το ψωμί τους ας μην λέμε και γράφουμε σενάρια που μόνο κακό θα κάνουν και δεν ωφελούν κανέναν.

Συνεχίζεται πυρετωδώς το κάστινγκ του «Survivor» με τις αιτήσεις συμμετοχής να έχουν ξεπεράσει τις 15 χιλιάδες. Και ακόμη έχουμε 8 Νοεμβρίου. Ως τις 27 Δεκεμβρίου, οπότε και έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα, θα δούμε αρκετές χιλιάδες ακόμη.
Από την πρώτη ημέρα προβολής του, το «Big Brother» έχει ως προγραμματισμένη ημερομηνία τελικού τις 17 Δεκεμβρίου. Το «Voice» τις 19 Δεκεμβρίου. Αυτά.

survivor2021

Το «Dancing with the stars» δεν είναι ριάλιτι για να δικαιολογηθεί η χαμηλή τηλεθέαση από την πτωτική τάση του συγκεκριμένου τηλεοπτικού είδους. Ισως γι αυτό συζητιέται. Φυσικά, αξίζει πάντα η διάθεση να αναδειχθούν νέα πρόσωπα και μπράβο σε όσους το προσπαθούν. Αλλά δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ Γιαννιού ή μάλλον της Αγίας Τριάδας (Κοντιζάς, Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης). Δύσκολο.

DANCING_WITH_THE_STARS___

Εχει ενδιαφέρον το αυριανό αποτύπωμα στον πίνακα τηλεθέασης των αλλαγών που ξεκίνησαν σήμερα στον ΑΝΤ1. Οχι μόνο για τα ποσοστά του «Ράδιο Αρβυλα» και τις απώλειες στον ανταγωνισμό αλλά και για το πόσο θα μεταβληθούν προς τα πάνω ή προς τα κάτω τα ποσοστά που σημείωναν μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα.

Ράδιο Αρβύλα | Trailer #6 | Πρεμιέρα Απόψε στις 20:00 | Σεζόν 2021-22


Το κουίζ της ημέρας: Ποια παρουσιάστρια ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα και να αλλάξει ζώνη την επόμενη σεζόν, προκαλώντας τηλεοπτικές αναταράξεις;

Υ.Γ. Ισως κάποια στιγμή, στην ευαίσθητη τηλεόραση, που νοιάζεται μόνο για το #MeToo στο θέατρο, να δούμε υβριστικές αναρτήσεις σε λογαριασμούς πανελιστών για συναδέλφους τους... Τότε να μιλήσουμε για μπούλινγκ και για σεξισμό.




Ειδήσεις σήμερα:

Crash test σήμερα για τράπεζες και δημόσιο μετά το ρεκόρ ελέγχων στην πρεμιέρα

Ληστεία μετά φόνου στη Θεσσαλονίκη: Οι κάμερες «δείχνουν» και συνεργό - Δείτε βίντεο

Αλεξανδρούπολη: Παρουσία Πάιατ η μεγαλύτερη αμερικανική «απόβαση» στα Βαλκάνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης