Εξαιρετικά δύσκολη ήταν η περασμένη εβδομάδα για την οικογένεια της Μαρίας Κορινθίουκαι του Γιάννη Αϊβάζη, καθώς νόσησαν και οι τρεις με κορωνοϊό.
Συγκεκριμένα, τόσο το ζευγάρι όσο και η κόρη τους, Ισμήνη, βγήκαν πριν από περίπου μια βδομάδα θετικοί στον κορωνοϊό, με τον ηθοποιό να χρειαστεί να νοσηλευτεί.
Σήμερα το πρωί η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι τόσο εκείνη όσο και η Ισμήνη Αϊβάζη βγήκαν αρνητικές.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.