Στην οικία του βρίσκεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα οΑνδρέας Μικρούτσικος. Ο δημοφιλής παρουσιαστής νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες στον Ευαγγελισμό και πήρε εξιτήριο την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου.
Τώρα ξεκουράζεται και χαλαρώνει στον προσωπικό του χώρο, έχοντας δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Το πρωί της Παρασκευής (5/11) μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της υγείας του, ενώ έκανε λόγο και για την τηλεοπτική του επιστροφή.
«Είμαι σπίτι. Είμαι τρεις μέρες σπίτι. Κάθε μέρα είμαι καλύτερα. Σε λίγο θα τρέξω στους τοπικούς αγώνες της περιοχής και λίγο ακόμα και θα τρέξω και στον Μαραθώνιο. Οι γιατροί με άφησαν να φύγω, αφού με πέρασαν από σαράντα κόσκινα και όταν όλα ήταν πεντακάθαρα. Κανονίζουμε την επιστροφή στην εκπομπή με τον Θέμη», υποστήριξε.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:
Έπειτα, σχολίασε με το δικό του μοναδικό τρόπο όσα συμβαίνουν στην ελληνική σόουμπιζ το τελευταίο διάστημα.
Μάλιστα, αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Πετράκο: «Όταν βλέπω τον Πετράκο, που είναι δικό μου παιδί από το Fame Story, να μαζεύει ψήφους για το κόμμα του Τράγκα, δεν αντέχω. Εγώ σκοτώθηκα με τον Πετράκο στο Fame Story, γιατί έγλειφε τους καθηγητές» τόνισε.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.