Κιμ Καρντάσιαν: Μετά το ραντεβού της με τον Πιτ Ντέιβιντσον, ο Κάνιε Γουέστ την... θέλει πίσω

Κιμ Καρντάσιαν: Μετά το ραντεβού της με τον Πιτ Ντέιβιντσον, ο Κάνιε Γουέστ την... θέλει πίσω

Ο ράπερ κατηγορεί την ομάδα που κρύβεται πίσω από την επιτυχία των Καρντάσιανς ότι της «φούσκωσαν τα μυαλά» σχετικά με το διαζύγιό τους - «Θέλω να είμαι με την οικογένειά μου»

kardashian-west-arthro
Ο Κάνιε Γουέστ δεν λέει να δεχτεί το γεγονός ότι εκείνος και η Κιμ Καρντάσιαν δεν είναι πια μαζί, παρά τους εννιά μήνες που ζουν χώρια.

Ο διάσημος ράπερ παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Drink Champs» και παραδέχτηκε πως παρά το διαζύγιό τους που έχει πάρει τον δρόμο του, ο ίδιος θέλει να είναι μαζί με την «πρώην» σύζυγό του.



Μάλιστα, κατηγόρησε την εκπομπή Saturday Night Live, όπου και εμφανίστηκε η Κιμ Καρντάσιαν, γιατί κατά την γνώμη του η παραγωγή την ανάγκασε να πει την ατάκα «του έδωσα διαζύγιο» για «εμπορικούς λόγους».

«Για ποιο διαζύγιο μιλάμε ακριβώς; Δεν έχω δει καν τα χαρτιά ποτέ μου. Αν το πάρουμε ρεαλιστικά, δεν είμαστε καν χωρισμένοι», δήλωσε ο ράπερ.

Στην συνέχεια εξήγησε πως η επιθυμία των παιδιών του και του ίδιου συμπίπτει. «Αυτό που θέλουν είναι τους γονείς τους μαζί. Αυτό θέλω κι εγώ, να είμαι με την οικογένειά μου», δήλωσε.



Γενικότερα, ο Κάνιε Γουέστ έδειξε μία «κάπως θυμωμένη» εκδοχή του εαυτού του. Όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του, ο ράπερ κρύβει μέσα του πολύ θυμό για το περιβάλλον της Καρντάσιαν, καθώς θεωρεί ότι κάποιοι τρίτοι της «φούσκωσαν τα μυαλά» με την ιδέα του διαζυγίου.

«Υπάρχει μία ξαφνική δημοσιότητα, η οποία σίγουρα είναι για το καλό της. Δεν τα βάζω μαζί της στην φήμη, ούτε καν με τις νταντάδες των παιδιών μας», εξηγεί για την ξαφνική δημοσιότητα που απέκτησε η Κιμ μετά την είδηση του διαζυγίου.

Κλείσιμο

«Για την ομάδα πίσω από την επιτυχία των Καρντάσιανς όμως, που της φούσκωσαν τα μυαλά για το διαζύγιο και όλες αυτές τις ιδέες για νέα σειρά κλπ, δεν μπορώ να μην μιλήσω. Αυτή η ομάδα ευθύνεται για πολλά πράγματα. Νομίζουν ότι καταστρέφοντας κάτι όμορφο, έρχεται η φήμη», δήλωσε ο ράπερ κι έκλεισε έτσι το θέμα «Κιμ».

Βέβαια, ακόμα κανείς δεν έχει πειστεί εντελώς για την εγκυρότητα όσων λέγονται σχετικά με το διαζύγιό τους, αν αναλογιστεί κανείς ότι διατηρούν ακόμα εξαιρετικές σχέσεις και είναι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο.


Από την άλλη μεριά, βέβαια, ίσως το πρόσφατο ρομαντικό ραντεβού της Κιμ με τον Πιτ Ντέιβιντσον να είναι η αιτία πίσω από την «ξαφνική θέληση» του Κάνιε Γουέστ να τα ξαναβρεί με την πρώην σύζυγό του.




Ειδήσεις σήμερα:

Τρομοκράτες θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την «ευλογιά» ως βιολογικό όπλο, προειδοποιεί ο Μπιλ Γκέιτς

Η Pfizer ανέπτυξε χάπι κατά της Covid-19 με μεγάλη αποτελεσματικότητα

Σκοτώθηκε στο Βέλγιο 33χρονη από την Κρήτη για μία selfie
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης