Νέα σειρά που θα παρουσιάζει την «σοβαρή της πλευρά» ετοιμάζει η Κιμ Καρντάσιαν - «Κιμ δεν σημαίνει μόνο ωραίες καμπύλες»

Νέα σειρά που θα παρουσιάζει την «σοβαρή της πλευρά» ετοιμάζει η Κιμ Καρντάσιαν - «Κιμ δεν σημαίνει μόνο ωραίες καμπύλες»

H σταρ θέλει να αποδείξει στους θαυμαστές της πως μπορεί να σταθεί στο ύψος κάθε περίστασης -  «Δεν είμαι κοριτσάκι πια, μια όμορφη γυναίκα μπορεί να είναι σωστή επιχειρηματίας και καλή μητέρα»

kardashian-kim3
Μία νέα σειρά που παρουσιάζει την «σοβαρή της πλευρά» ετοιμάζει η Κιμ Καρντάσιαν σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο, Hulu.

Η σταρ του ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians νιώθει αδικημένη από τα κακεντρεχή σχόλια, που ακούει για την προσωπικότητά της και ετοιμάζεται να δείξει πως «Κιμ δεν σημαίνει μόνο ωραίες καμπύλες και λάμψη».

«Νομίζω ότι είναι καιρός να δείξω επιτέλους και την άλλη πλευρά μου. Δεν υπόσχομαι βέβαια, ότι δεν θα μου βγει κι η "χαζομάρα" μου σε καμία στιγμή, όμως θα σας δείξω ότι δεν είμαι μόνο αυτή», αναφέρει η Κιμ Καρντάσιαν στο περιοδικό WSJ.

Κλείσιμο


Η γνωστή περσόνα θεωρεί ότι είναι μια καλή ευκαιρία για εκείνη να παρουσιάσει τις σπουδές της στη Νομική, το επιχειρηματικό μυαλό της και να αποδείξει πως και μία όμορφη γυναίκα μπορεί να είναι καλή μάνα και καλή επιχειρηματίας.

Στο ντοκιμαντέρ παραγωγοί θα είναι οι αδερφές της, Κάιλι, Κλόε και Κόρτνεϊ, ενώ η μητέρα της, Κρις Τζένερ θα αναλάβει το τελικό μοντάζ.

«Θέλω να δημιουργήσω ένα υλικό, που θα είναι προσβάσιμο παγκοσμίως, ώστε να μπορεί ο κόσμος να με γνωρίσει και να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη για εμένα», ανέφερε στο People η Κιμ Καρντάσιαν.



Τα νέα για μία νέα σειρά είχαν γίνει γνωστά λίγο μετά το τέλος του ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians. Ωστόσο, μέχρι στιγμής ήταν άγνωστο το θέμα που θα πραγματεύεται.

«Οι θαυμαστές μου θα μπορούν να δουν μέσα από εμένα και την υπόλοιπη οικογένεια Καρντάσιανς. Πώς αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας, τι λέμε, πως μπορούμε να σταθούμε στο ύψος μας σε κάθε περίπτωση. Δεν είμαστε κοριτσάκια πια, ούτε και ανόητες», εξηγεί η Κιμ Καρντάσιαν.



Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει η νέα σειρά, καθώς και το πόσα επεισόδια θα περιλαμβάνει.


Ειδήσεις σήμερα

Η φρικιαστική ιστορία της Yara Gambirasio: Η υπόθεση που σόκαρε την Ιταλία

Πύρρος Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του

Εφορία: Οι 6+1 δόσεις που πρέπει να πληρωθούν σήμερα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης