Η Κιάρα Φεράνι σε μία εμφάνιση... από χρυσό

Πάνω της όλα τα βλέμματα σε εκδήλωση στο Βερολίνο

Μία εμφάνιση που συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα έκανε η Κιάρα Φεράνι. Η Ιταλίδα που από απλή μπλόγκερ έφτασε να είναι ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα στον χώρο της μόδας βραβεύτηκε χθες στο Βερολίνο ως Γυναίκα της Χρονιάς από το περιοδικό GQ. Για την περίσταση διάλεξε να φορέσει ένα χρυσό κορμάκι που παρέπεμπε σε άγαλμα, το οποίο συνδύασε με ένα φαρδύ παντελόνι.








Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το Amazon Prime ετοιμάζει σειρά για την ζωή της Κιάρα Φεράνι.

Όπως αποκάλυψε η διάσημη influencer μέσω δημοσίευσης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο τίτλος της σειράς θα είναι «The Ferragnez».

«Η οικογένειά μου κι εγώ, περήφανα ανακοινώνουμε την καινούρια μας τηλεοπτική σειρά The Ferragnez», έγραψε σε ανάρτησή της η Κιάρα Φεράνι.



Μάλιστα, σε σχετική δήλωσή τους σε ξένο μέσο, το ζευγάρι ανέφερε: «Το προηγούμενο έτος ήταν γεμάτο συναισθήματα στα επαγγελματικά μας και στην προσωπική μας ζωή. Η γέννηση της Βικτώριας και η πανδημία που επιμένει να αλλάζει μέρα με την μέρα την ζωή μας και μία σειρά συμβάντων που αλλάζει αναπόφευκτα την ζωή μας καθημερινά, έκανε αυτό το έτος αξέχαστο για εμάς».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr