Οι πρώτες φωτογραφίες από το σετ της νέας ταινίας του Άνθιμου Ανανιάδη «The Greek Job»

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2022 - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σετ της ταινίας του Άνθιμου Ανανιάδη, The Greek Job κυκλοφόρησαν. Ο Γιάννης Γρηγοριάδης ή αλλιώς Johnny Grik είναι μια ιστορική περιπέτεια μυστηρίου, με φόντο την σύγχρονη Ελλάδα. 

Η παραγωγή επενδύει σε ένα φιλμ νουάρ δράσης πάνω στην σύγχρονη εποχή, ενώ η ταινία πραγματεύεται τον αγώνα για την ελευθερία και την ανεξαρτησία των απογόνων των ηρώων της επανάστασης του 1821. Ενώ η πλοκή βουτάει στα άδυτα της Φιλικής Εταιρείας, οι ήρωες της βρίσκουν την ευκαιρία να αναγεννηθούν ξανά και να συστηθούν εκ νέου στους σύγχρονους θεατές. 



Στην ταινία συμμετέχει ένα δυνατό cast ηθοποιών, που πλαισιώνουν τον πρωταγωνιστή Άνθιμο Ανανιάδη, μεταξύ των οποίων, ο Eric Roberts, o Costas Mandylor, Eric Simonini η Μαρία Κορινθίου και ο Βαγγελης Μουρίκης. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι η ταινία The Greek Job ήταν και η τελευταία συμμετοχή του Κώστα Βουτσά  σε κινηματογραφική παραγωγή

Τα γυρίσματα για το The Greek Job έχουν ολοκληρωθεί. Φόντο στην ταινία είναι φυσικά, η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα,  οι ιστορικές περιοχές του κέντρου. 

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος υπογράφει επίσης, το σενάριο μαζί με την Χριστίνα Τσαλίκη. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Ανδρέας Κοντογούρης και η Alpha Alpha Productions, ενώ την διεύθυνση φωτογραφίας οι Πάνος Τσίγκας και Dragan Nikolic. Την ταινία θα ντύσουν μουσικά οι ήχοι του Μίκη Θεοδωράκη, υπό την επιμέλεια του Κων/νου Πανταλούδη. 

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2022. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr